Închide meniul
EXCLUSIV

Adi Popa visează să se retragă în Ghencea. Mesaj special pentru Florin Tănase, căruia i-a organizat logodna în Zanzibar. „Să se transfere!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 21:55

Reclamă
Adi Popa visează să se retragă în Ghencea. Mesaj special pentru Florin Tănase, căruia i-a organizat logodna în Zanzibar. „Să se transfere!

Adi Popa, vehement când a fost întrebat de FCSB

AS.ro

„Motoreta” i-a organizat logodna prietenului Florin Tănase în Zanzibar. Celor de la FCSB le-a urat să câştige titlul, dar fără golgheterul de sezonul trecut. Tănase a marcat de 24 de ori în 34 de apariţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa visează să se retragă în Ghencea. Speră ca Florin Tănase să se transfere de la FCSB!

În fiecare an FCSB pleacă cu şanse. Acum depinde de ei ce vor face.

Florin Tănăse este prietenul meu şi am discutat cu el în privat şi în vacanţă. Pe lângă ‘Casă de piatră’, i-am urat şi un transfer, cât mai curând, undeva unde să îi fie mai bine! Firesc ar fi ca el să meargă pentru că are nevoie de o nouă provocare. Să meargă să culeagă roadele muncii din sezonul precedent!„, a declarat Adi Popa în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by Tanase Florin (@florintanase10)

Adi Popa visează să se retragă în Ghencea

Campion de trei ori cu FCSB, Adi Popa va sta în tribună la inaugurarea noului stadion. Până îşi găseşte echipă, Adi Popa se şi antrenează în Ghencea.

Nu am avut nicio discuţie cu Steaua. După ultimele experienţe din România, char îmi doresc să merg afară. Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea.

Reclamă

Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis!„, a transmis fotbalistul care împlineşte, în această lună, 33 de ani.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

23:20

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

23:07

„Sunt gata de orice!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Silverstone

22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și