Închide meniul

Adrian Mazilu, lăudat de presa din Italia: „Vorbim despre o extremă foarte rapidă, o mică bijuterie!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 14:26

Adrian Mazilu, lăudat de presa din Italia: Vorbim despre o extremă foarte rapidă, o mică bijuterie!”

Adrian Mazilu, lăudat de presa din Italia

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Adrian Mazilu a fost lăudat de presa din Italia. Tânărul fotbalist de la Farul i-a impresionat pe italieni, după evoluțiile excelente avute în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Extrema de 17 ani a marcat cu regularitate în acest sezon, devenind un titular incontestabil pentru echipa lui Gică Hagi. Adrian Mazilu a înscris de 5 ori și a oferit o pasă decisivă în 13 prezențe în actualul sezon din Liga 1.

Adrian Mazilu, lăudat de presa din Italia: „Vorbim despre o extremă foarte rapidă, o mică bijuterie!”

„Fotbalul românesc crește cu regularitate, iar după isprăvile echipei Under 21 la ultimul Campionat European, mai multe talente din Divizia A sunt pregătite pentru marele salt în campionate europene mai competitive.

Unul dintre cei mai bine cotați jucători de perspectivă este cu siguranță Adrian Mazilu, în vârstă de 17 ani, născut în 2005 și reprezentat de Becali Sport (care în Italia se ocupă deja de interesele lui Rus, Moruțan, Mihăilă, Man, Șiman și Marin).

Vorbim despre o extremă foarte rapidă, de picior stâng, dar căreia îi place să joace pe dreapta și să revină pe piciorul stâng pentru a șuta sau a centra în careu.

Reclamă

O mică bijuterie care joacă deja ca titular la Farul Constanța, echipa lui Hagi, care ocupă primul loc în campionatul României”, au notat italienii de la Tuttomercatoweb.

Mihai Stoica, anunţ înainte de FCSB – Farul: „Dacă nu batem, ar trebui să nu mai vorbim de titlu că ne facem de râs!”

Mihai Stoica a făcut un anunţ ferm înainte de FCSB – Farul. Managerul general al roş-albaştrilor a spus că în cazul în care FCSB nu va câştiga derby-ul cu echipa lui Hagi, nu se mai poate vorbi de titlu.

FCSB este condamnată să câştige cu Farul pentru a putea spera în continuare la titlu. Orice alt rezultat în afară de victorie ar fi dezastruos pentru echipa lui Elias Charalambous şi Pintilii, anunţă Mihai Stoica. Farul are un avans de 4 puncte faţă de CFR Cluj şi 5 faţă de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă nu batem Farul, noi nu avem cum să emitem pretenţii (n.r. la câştigarea campionatului). Atunci trebuie să ne luptăm pentru un loc de cupe europene şi gata, dar trebuie să batem.

Sunt convins că vor fi cel puţin 30.000 de spectatori, care sunt foarte importanţi pentru noi. Acum au simţit-o şi jucătorii în teren, am văzut-o şi noi de unde stăteam noi foarte sus, comentatorii au sesizat şi ei asta, în momentul în care Coman a marcat, jumătate din spectatorii Gruia s-au ridicat şi au aplaudat echipa asta iubită peste tot şi însoţită peste tot.

Farul a jucat foarte bine cu Craiova. Ne-a bătut pe noi în meciul ăla de pomină, dar, repet, dacă nu batem, ar trebui să nu mai vorbim de titlu că ne facem de râs”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și