Închide meniul

Adrian Mititelu a vorbit despre o eventuală suspendare a lui Andrei Chivulete: „A greșit flagrant la meciul cu Sepsi!”

Sebastian Cristian Publicat: 11 martie 2023, 21:19

Adrian Mititelu a vorbit despre o eventuală suspendare a lui Andrei Chivulete: A greșit flagrant la meciul cu Sepsi!”

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu nu crede că Andrei Chivulete va fi suspendat
  • Arbitrul a  oprit meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 din cauza scandărilor xenofobe

Adrian Mititelu a vorbit despre o eventuală suspendare a lui Andrei Chivulete, după ce arbitrul a oprit meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 din cauza scandărilor xenofobe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre cele două echipe va fi reluat, iar multe voci din fotbalul românesc au concluzionat că arbitrul trebuie suspendat din cauza greșelii făcute.

Adrian Mititelu a vorbit despre o eventuală suspendare a lui Andrei Chivulete: „A greșit flagrant la meciul cu Sepsi!”

Totuși, patronul de la FC U Craiova 1948 consideră că Andrei Chivulete nu va fi pedepsit și că principalii vinovați sunt observatorul jocului și cei de la Federație.

Reclamă

„Șă știți că el ca arbitru n-a fost rău! Eu am văzut că foarte multă lume îl detestă pe acest arbitru, dar mie mi s-a părut că a fost corect în meciurile pe care l-am avut cu el. Chivulete junior mi se pare un arbitru bun în timpul jocului. Nu e un arbitru rău. Eu am fost mulțumit la meciurile în care ne-a arbitrat, dar la Sepsi a greșit flagrant.

Eh, pedepsit! Părerea mea este că eroarea numărul unu a făcut-o observatorul și cei de la federație, care probabil l-au instigat: hai, bă, gata! Terminați meciul. N-ați văzut că domnul președinte Burleanu a ieșit și a spus că arbitrul a respectat pașii? Dar domnul Burleanu nu știe regulamentul! Vă dați seama? Vorbea și el, cred că i-a spus cineva”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB: „Dacă nu o bat pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la titlu!”

Adrian Mititelu a trasnsmis un mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB. Patronul lui FC U Craiova 1948 consideră că roș-albaștrii trebuie să o învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe pentru a dovedi că merită să devină campioană în Liga 1. Anunțul lui Mititelu a venit în contextul în care, săptămâna viitoare, FC U Craiova 1948 va rejuca meciul cu Sepsi, suspendat în urma scandalului xenofob.

În cazul în care oltenii lui Mititelu vor câștiga duelul cu FC Hermannstadt, iar Sepsi va pierde pe terenul lui FCSB, în etapa cu numărul 30, atunci partida de la Sfântu Gheorghe nu va mai conta în stabilirea echipei care merge în play-off, de pe locul 6.

Adrian Mititelu a îndepărtat orice zvon legat de posibilitatea să le ofere prime jucătorilor de la FCSB, pentru a forța victoria cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Finanțatorul clubului din Bănie consideră că echipa lui Gigi Becali n-are voie să se încurce cu Sepsi, dacă vrea să câștige titlul.

„Nu au prime din partea mea cei de la FCSB, nu fac eu așa ceva. FCSB are nevoie de primă de la noi? Ei vor să ia campionatul. Dacă nu o bați pe Sepsi, cum vrei să iei campionatul?

Nici să nu se mai gândească să ia campionatul, să-și vadă de treaba lor acolo (n.r. – dacă nu o vor învinge pe Sepsi). Ai echipa completă. Dacă nu câștigi, înseamnă că nu poți și trebuie să-i lași pe alții”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi s-au înţeles verbal pentru mutarea verii 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova
Liga 1 • 10 apr., 13:22
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova! Cine l-a „lucrat” și ce a spus despre Adrian Mititelu
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 9 apr., 8:54
Adrian Mititelu, anunţ total surprinzător despre fiul său! Ce se întâmplă acum cu „Prinţişorul Craiovei”
"Nu se poate aşa ceva!" Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!
Liga 1 • 8 apr., 18:36
„Nu se poate aşa ceva!” Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova
Liga 1 • 7 apr., 18:20
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova