Închide meniul
Video

Adrian Mititelu Jr, apariţie de 400.000 de euro la derby-ul U Craiova 1948 – FCSB. Calcă pe urmele lui Mirel Rădoi!

Reclamă

Publicat: 18 septembrie 2021, 21:15

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit şi vinde FC U Craiova 1948

Instagram Adrian Mititelu Jr

Fiul lui Adrian Mititelu şi-a cumpărat un Lamborghini Urus, al cărui preţ depăşeşte 400.000 de euro. L-a parcat chiar în faţa stadionului din Bănie şi s-a făcut imediat remarcat. La meci şi-a făcut apariţia şi Mirel Rădoi, cel care este un împătimit al maşinilor de lux şi are un model similar cu cel al conducătorului alb-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Adrian Mititelu Jr şi-a luat un bolid spectaculos
Noul bolid al lui Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr, apariţie de 400.000 de euro: „Niciodată nu mi-a plăcut lauda”

Adrian Mititelu este împătimit al bijuteriilor exclusiviste. În această lună s-a afişat şi cu un ceas spectaculos.

Ceasul cu care m-am afișat, în primul rând, nu costă 60.000 de euro, dar nici nu pot să spun care a fost prețul lui. Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea. Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place.

Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru cancan.ro.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mititelu Jr. (@adrian_mititelu_junior)

Adrian Mititelu Jr, bolid ca al lui Mirel Rădoi

În luna iunie, Rădoi s-a afişat cu maşina pe care a plătit peste 400.000 de euro. Este vorba de un Lamborghini Urus Mansory, care are 641 de cai putere şi care are nevoie de 3.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Mirel Rădoi îl concurează pe naşul său, Gigi Becali. Selecţionerul României conduce şi o limuzină de lux, de 600.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi a fost surprins în traficul din Bucureşti la volanul maşinii sale de lux, Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume. Este primul SUV din istoria firmei şi poate atinge o viteză de 250 de km/h. Soția lui Mirel Rădoi conduce un bolid de lux, de 300.000 de euro.

Eu am câştigat 15 milioane (n.r. de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă„, a spus Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr şi-a cumpărat un bolid de lux
  • Un model similar are şi selecţionerul Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și