Închide meniul

Adrian Mititelu, obiectiv clar pentru FC U Craiova 1948: „Este foarte greu, dar Cupa ar fi un vis!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 18:26

Adrian Mititelu, obiectiv clar pentru FC U Craiova 1948: Este foarte greu, dar Cupa ar fi un vis!”

Adrian Mititelu, nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe

Adrian Mititelu, patron FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu a trasat un obiectiv clar pentru FC U Craiova 1948. Patronul formației din Bănie își dorește să cucerească Cupa României, competiție în care elevii lui Nicolo Napoli se află în grafic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii se află și în cursa pentru accederea în play-off-ul Ligii 1, însă rivalii de la Sepsi sunt în pole position pentru intrarea în primele 6.

Adrian Mititelu, obiectiv clar pentru FC U Craiova 1948: „Este foarte greu, dar Cupa ar fi un vis!”

În acest context, finanțatorul oltenilor a precizat clar că obiectivul principal rămâne câștigarea Cupei României. Acolo, FC U Craiova 1948 este deja calificată în sferturile de finală. O va întâlni pe UTA Arad în această fază a competiției.

Întrebat ce ar alege dintre o calificare în play-off și câștigarea Cupei, Adrian Mititelu a dat un răspuns clar.

„Nu, hai să fim serioşi, Cupa României este al doilea trofeu. Vă daţi seama ce aleg. Dar şi acolo e foarte greu. Noi vorbim de câştigarea Cupei României, jucăm la UTA Arad şi pe urmă la U Cluj sau Hermannstadt. După aceea o finală cu CFR sau Sepsi. Nu e simplu. Dar, din punctul meu de vedere, Cupa ar fi un vis.

Reclamă

Deocamdată noi ne luptăm să accedem în play-off. Trebuie să obţinem locul 4 să ajungem în cupele europene. Noi sperăm să obţinem un rezultat favorabil joi, onest, care să închidă orice discuţie (n.r. în cazul meciului cu Sepsi, pierdut la ‘masa verde’ din cauza scandărilor rasiste)”, a declarat Adrian Mititelu pentru conturile de social media ale lui FCU Craiova.

Adrian Mititelu are un antrenor preferat în Liga 1: „Îmi place de el, vom colabora la un moment dat!

Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că îl simpatizează pe Liviu Ciubatoriu, tehnicianul celor de la FC Voluntari.

Deși Nicolo Napoli face o treabă foarte bună pentru formația din Bănie, Adrian Mititelu pregătește terenul pentru o eventuală schimbare la echipă în viitorul apropiat.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un băiat extraordinar, la un moment dat chiar am avut în plan să-l aducă pe Liviu, i-am și spus-o după meci că poate într-o zi vom colabora. Asta a fost o discuție amicală după terminarea meciului, nu că o să vină Ciobotariu, dar e vorba despre faptul că îl apreciez mult.

Mi se pare un om foarte cumpătat. E realist, adică am văzut când a fost corect în tur și au câștigat în fața noastră pe nedrept. El a ieșit și a spus că a câștigat în fața noastră cu noroc.

Nu știu dacă la orice echipă merge stilul ăsta al lui, noi avem un stil mai avansat, să mergem peste adversari.

Una e să joci la o echipă din asta de cartier, gen Voluntari, care are 15 suporteri, ăsta e adevărul, care n-are nicio presiune și care dacă rămâne în Liga 1 e ok și alta e la o echipă, care chiar dacă nu reușește, își dorește să facă performanțe, să joace fotbal. E o diferență.

Eu am spus că poate într-o zi vom colabora, mie îmi place mult ca om, în primul rând. A fost atunci antrenor la Târgu-Mureș, când a fost la un pas să ia campionatul, i-am și ținut pumnii atunci să câștige, dar n-a fost să fie”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și