Închide meniul

Adi Mutu este noul antrenor al lui FC U Craiova. Pe ce perioadă a semnat „Briliantul” cu nou-promovata. Oltenii îşi fac echipă de play-off!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2021, 23:30

Adi Mutu este noul antrenor al lui FC U Craiova. Pe ce perioadă a semnat „Briliantul cu nou-promovata. Oltenii îşi fac echipă de play-off!

Profimediaimages

Adrian Mutu este noul antrenor al lui FC U Craiova

Potrivit Fanatik, fostul selecţioner al României U21 a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Secundul său va fi Nicolae Grigore. Cei doi au acum un obiectiv cert: construirea unui lot care să se bată de la egal la egal cu rivala Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu este noul antrenor al lui FC U Craiova

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Adrian Mutu era favorit să preia echipa din Bănie care a câştigat play-off-ul din Liga 2. A fost ofertat de mai multe echipe, dar în cele din urmă a ales să se ducă la FC U Craiova 1948. A avut nevoie de o săptămână pentru a se decide şi a parafa actele.

Mutu vine în locul lui Eugen Trică, cel care a obţinut două promovări succesive. În vârstă de 42 de ani, „Briliantul” a mai pregătit doar două echipe de club în carieră: pe Voluntari, în 2018, şi pe Al Wahda U21, în 2018-2019.

Adrian Mutu: „Ştiu imnul Craiovei, tata este fan al echipei”

Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă (n.r. FC U Craiova), știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove.

Domnul președinte Burleanu și Mihai Stoichiță știu dorința mea, nu le-am ascuns nimic și nu a fost o dorință pe care mi-am exprimat-o după EURO, ci înainte sau chiar în timpul mandatului. Dorința de a antrena în fiecare zi e foarte mare, iar asta mă îndeamnă să fac acest pas. Vreau să le mulțumesc pentru tot, am colaborat foarte bine pe durata acestui an și jumătate. Dacă nu voi găsi ceva care să se muleze pe ideile mele și pe ambițiile mele, atunci voi discuta cu FRF„, a declarat Adrian Mutu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Adrian Mutu este noul antrenor al lui FC U Craiova şi se anunţă schimbări masive în lot. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi, ar avea un salariu uriaş. Este vorba de 14.000 de euro!

Ce buget va avea FC U Craiova în Liga 1

Marcel Puşcaş, cel care a revenit în funcţia de director sportiv al clubului lui Adrian Mititelu, a anunţat că FC U Craiova va avea un buget uriaş.

Bugetul e de nivel de play-off. La nivelul CFR-ului şi FCSB-ului, pe acolo. Cred că da. Am fost la baza făcută de Adrian Mititelu şi o să fiţi surprinşi. Sunt terenuri, urmează un hotel. Va fi cea mai frumoasă bază de pregătire din ţară. Vă invit.

Reclamă 4 / 0/3

Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice. Au plecat opt jucători, să vedem ce spune antrenorul dacă mai pleacă. Să cunoască şi el jucătorii, ne spune ce vrea. Am apucat să aduc şi eu jucători. A fost o listă la care s-a lucrat două luni. Şi acum se vor face transferuri la fel de bune”, a spus Puşcaş, citat de telekomsport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mutu o va pregăti pe FC U Craiova
  • Cine va fi secundul „Briliantului” în Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și