Închide meniul

Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa: „Nu a fost uşor, trebuie să fim mai buni!”

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 22:36

Reclamă
Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa: „Nu a fost uşor, trebuie să fim mai buni!

Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa

Alexandru Băluţă, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Alexandru Băluţă a oferit o reacţie fermă, după ce FCSB a câştigat Supercupa României. Mijlocaşul campioanei a transmis că echipa se va îmbunătăţi pe parcursul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o cu 3-0 pe Corvinul, în primul meci al sezonului. David Miculescu, Marius Ştefănescu şi Luis Phelipe au punctat în victoria campioanei.

Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa

Alexandru Băluţă s-a declarat extrem de bucuros pentru faptul că a cucerit un nou trofeu alături de FCSB. Mijlocaşul a transmis însă că duelul cu Corvinul nu a fost unul uşor, deşi campioana s-a impus la scor de neprezentare.

Băluţă a mai transmis că FCSB trebuie să se mai îmbunătăţească pe parcursul sezonului. Acesta a lăudat şi transferurile efectuate de campioană, în această vară.

„E o bucurie imensă pentru noi că începem aşa, e un trofeu imp, nu a fost un meci uşor, chiar dacă l-am câştigat cu 3-0. Vom încerca să fim mai buni, să punem în practică ce am făcut în cantonament.

Reclamă
Reclamă 4

Numeric stăm mult mai bine decât anul trecut, am reuşit să aducem jucători buni pe toate poziţiile. E important să fim uniţi, aşa cum am fost anul trecut”, a declarat Alexandru Băluţă, conform digisport.ro.

Alexandru Băluţă a fost titular în duelul dintre FCSB şi Corvinul. Mijlocaşul a fost schimbat în minutul 62, în locul său fiind trimis în teren Luis Phelipe, cel care a stabilit scorul final, de 3-0.

Marius Ştefănescu, prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

Reclamă

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

„Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Marius Ştefănescu a avut şi două ratări uriaşe în meciul cu Corvinul. De două ori a rămas singur cu portarul advers, dar nu a reuşit să trimită mingea în poartă.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:52

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția: „Am dezamăgit întreaga țară!”

13:28

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și