Închide meniul

Alexandru Mitriță, convins de Răzvan Lucescu! A refuzat-o pe Universitatea Craiova și semnează cu PAOK: „Au ajuns la o înțelegere”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 18:53

Alexandru Mitriță, convins de Răzvan Lucescu! A refuzat-o pe Universitatea Craiova și semnează cu PAOK: „Au ajuns la o înțelegere

Alexandru Mitriță, convins de Răzvan Lucescu

as.ro

Anunțul a fost făcut de presa din Grecia. „Echipele au ajuns la o înțelegere”, au scris jurnaliștii de la gazzetta.gr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a refuzat-o pe Universitatea Craiova și a semnat cu PAOK Salonic

Mitriță va veni sub formă de împrumut la PAOK, de la New York City. Românul a fost împrumutat de americani și în sezonul trecut, la Ahly, în Arabia Saudită.

PAOK mai trebuie doar să aștepte ca împrumutul lui Mitriță de la Ahli să fie încheiat oficial înainte să semneze toate actele.

Sursa citată anunță că, pe lângă Alexandru Mitriță, PAOK îi va mai aduce împrumut pe fundașul stânga brazilian Sidcley (28 de ani), de la Dinamo Kiev, și pe atacantul englez Chuba Akpom (25 de ani), de la Middlesbrough.

În sezonul trecut, Mitriță a jucat 30 de meciuri pentru Al Ahly, reușind să-și treacă în cont patru goluri și cinci pase decisive.

Reclamă

Alexandru Mitriţă, despre transferul la Universitatea Craiova. „Iubesc această echipă!”

Alexandru Mitriţă a venit să o susţină pe Universitatea Craiova la meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0 pentru olteni. Fotbalistul a vorbit şi despre viitorul său, după ce a reziliat contractul cu Al Ahli.

Nu ştiu nimic. Aştept să vorbească impresarul, după aceea vedem, chiar nu ştiu nimic. Sunt la mâna celor de la New York.

(n.r. Tu ce ţi-ai dori?) Ştiţi foarte bine sentimentele pe care le am faţă de această echipă, dar aparţin de New York şi mai departe nu pot vorbi eu.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul meu vorbeşte cu ei aproape zilnic. Acum ei încă nu s-au trezit pentru că este devreme”, a spus Alexandru Mitriţă la sosirea la stadionul Ion Oblemenco.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și