Închide meniul

„Am pornirea să-l fac zob pe cel care mă trădează”. Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Gigi Becali. „Să te ferească Dumnezeu să intri în gura mea!”

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2021, 11:26

„Am pornirea să-l fac zob pe cel care mă trădează. Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Gigi Becali. „Să te ferească Dumnezeu să intri în gura mea!

Instagram Anamaria Prodan

Soția lui Laurențiu Reghecampf își caută dreptatea la Tribunal. Cere să i se dea comisionul de 350.000 de euro care i-ar fi revenit dacă ar fi intermediat mutarea anului. Pe 26 octombrie este fixat primul termen al procesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, avertisment pentru Gigi Becali

Impresarul a avut o nouă replică acidă la adresa patronului de la FCSB. Anamaria Prodan consideră că a fost trădată, dar l-a anunțat pe Becali că este dispusă să îl ierte.

De unde supărarea mea față de Becali, de Gigi… Eu cred în prietenie foarte mult și-n momentul în care mă trădează omul pentru care am făcut absolut orice, atunci am pornirea aia pe moment să-l fac zob, dar o fac din gură… să te ferească Dumnezeu să intri în gura mea, cum e vorba aia…

Olteanca te distruge, dar sunt mândră de mine că am învățat să iert. Dacă nu ierți, te macină pe interior și nu poți să fi fericit. Dar cred atât de mult în Dumnezeu și spun că orice șut în fund e un pas înainte și dacă așa fost să fie înseamnă că s-a închis ușa asta și se deschid alte trei”, a avertizat Anamaria Prodan la Fiță cu Adiță.

Anamaria Prodan l-a atacat în termeni duri pe patronul lui FCSB

Anamaria Prodan a avut, la începutul acestui an, o reacţie furibundă la adresa lui Gigi Becali după ce patronul de la FCSB a anunţat că toţi jucătorii lui vor rupe contractele de impresariere cu soţia lui Reghe.

Reclamă

Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. „ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi”. E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta? Comisiile de disciplină nu se autosesizează. Mă face în toate felurile. Are probleme foarte mari. Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se şterge pe piept. Am tăcut, am încercat, am tăcut de dragul jucătorilor.

El ştie ce e ăla un contract, el îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali, săracul, e agramat. Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou, îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuţe, nu are punctuaţie, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriaşe ca să citeşti un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluţa de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu „patroane, trezeşte-te!„, a spus atunci Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și