Închide meniul

Ion Gheorghe, după ce a marcat singurul gol al meciului Farul – Sepsi 0-1: „Începem să creștem, sperăm să câștigăm în continuare”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 22:42

Reclamă
Ion Gheorghe, după ce a marcat singurul gol al meciului Farul – Sepsi 0-1: „Începem să creștem, sperăm să câștigăm în continuare

Ion Gheorghe, după ce a marcat singurul gol al meciului Farul - Sepsi 0-1

Ion Gheorghe, în Farul - Sepsi 0-1 / Profimedia Images

Ion Gheorghe a adus Supercupa la Sf. Gheorghe. Marcatorul singurului gol al partidei a vorbit la finalul meciului despre viitorul formației din Covasna. De asemenea, acesta a dezvăluit că echipa a lucrat la antrenamente faze similare cu cea a golului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supercupa României a deschis noul sezon în fotbalul românesc. Farul este deţinătoarea titlului, în timp ce Sepsi a câştigat pentru al doilea an la rând Cupa României. Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Andrei Florin Chivulete (central), Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu (asistenţi), Ovidiu Haţegan, Gabriel Sabin Stroe (arbitri VAR) şi Sebastian Colţescu (rezervă).

Ion Gheorghe, după ce a marcat singurul gol al meciului Farul – Sepsi 0-1

„Am făcut ceea ce am pregătit la antrenament. Ușor-ușor începem să creștem, vom vedea pe parcurs. Este primul gol marcat cu capul, am lucrat la antrenament centrările din lateral. Am avut un ritm destul de bun, nu suntem la 100%, dar vom ajunge și acolo. Colaborarea cu antrenorul este ușoară, am mai lucrat cu el, este foarte bine. Noi sperăm să câștigăm în continuare”, a spus Ion Gheorghe, pentru digisport.ro.

Sepsi OSK a reușit să își apere Supercupa României la Ploiești, împotriva celor de la Farul Constanța. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Ion Gheorghe, în minutul 47 al partidei.

Andrei Artean a vorbit despre înfrângerea cu Sepsi OSK. Fotbalistul a recunoscut că Farul nu a jucat bine

Andrei Artean a vorbit despre înfrângerea cu Sepsi OSK. Jucătorul celor de la Farul Constanța a explicat motivul pentru care echipa sa a pierdut Supercupa României.

Reclamă

Fotbalistul lui Gică Hagi a recunoscut că Farul nu a jucat bine în partida de la Ploiești. Andrei Artean a menționat că echipa de la malul mării nu trebuie să găsească nicio scuză pentru prestația din această seară și să își revină, până la meciul cu Sheriff Tiraspol, din preliminariile Ligii Campionilor.

„În seara asta nu am fost noi. Am făcut o primă repriză foarte slabă, a doua parcă am mai jucat ceva. Probabil lumea era obițnuită cu alt fotbal din partea noastră, dar e primul meci, nu avem nicio scuză, trebuia să câștigăm, așa cum a spus și mister, trofeele se câștigă.

Ne pare foarte rău. Privim încrezători în viitor, peste 3 zile avem alt meci, trebuie să demonstrăm că ce am făcut astăzi a fost un rezultat slab și să ne revenim. Suntem foarte departe de forma arătată la ultimul meci din campionat, nu suntem la 100%, s-a văzut și în jocul nostru de astăzi, ne pare rău.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm să nu atârne acest rezultat, va fi un meci greu (n.r. meciul cu Sheriff Tiraspol), e Champions League, sperăm să reprezentăm cu brio România și să îi facem mândri pe cei care iubesc această echipă”, a spus Andrei Artean pentru sursa citată anterior.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și