Închide meniul

Andrei Chindriş, ca şi plecat de la FC Botoşani. "Există deja o înţelegere verbală!" Gigi Becali şi-a luat gândul de la fundaşul moldovenilor

Gal Dorin Publicat: 21 august 2020, 5:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Andrei Chindriş, ca şi plecat de la FC Botoşani. "Există deja o înţelegere verbală!" Gigi Becali şi-a luat gândul de la fundaşul moldovenilor

SportPictures / Valentin Macrea/SPORT PICTURES

Andrei Chindriş în timpul meciului cu AFC Hermannstadt

  • Andrei Chindriş are şanse mici să mai rămână la FC Botoşani
  • Moldovenii ar mai avea oferte şi pentru alţi jucători

Marius Croitoru, antrenorul celor de la Botoşani, a confirmat această înţelegere. Mai mult, Chindriş nu este singurul jucător de la echipă care ar avea oferte concrete. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Chindriş, aproape de fostul club al lui Rednic

"Despre anumiţi jucători putem vorbi. Sunt discuţii avansate pentru trei jucători. Există deja o înţelegere verbală cu Mouscron pentru Andrei Chindriş", a dezvăluit Marius Croitoru.

Mouscron este echipa unde a antrenat Mircea Rednic pentru o perioadă de un an şi o lună până la demiterea sa în februarie 2018. Înaintea belgienilor, Gigi Becali a insistat pentru aducerea fundaşului de 21 de ani. Patronul lui FCSB era dispus să plătească 580.000 de euro pentru Chindriş.

Reclamă

Andrei Chindriş nu este singurul jucător ofertat

Croitorul a precizat însă că există oferte şi pentru alţi jucători importanţi ai clubului.

"Apoi, este oferta pentru Ofosu, dar care nu este pe placul conducerii şi mai este o ofertă pentru Denis Haruţ.

Reclamă

Aşadar, e posibil ca într-o săptămână, două, trei, aceşti jucători să plece. Aşa că va fi complicat pentru mine", a precizat antrenorul botoşănenilor.

"Dar, până la urmă aceasta este politica clubului. FC Botoşani trebuie să trăiască din astfel de transferuri, aşa că dacă sumele vor fi agreate, atunci şi transferurile vor fi parafate", a declarat Croitoru pentru Digi Sport.

FC Botoşani deschide astăzi sezonul Ligii 1 împotriva celor de la FC Argeş de la ora 18:15, Live Text pe AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
U Cluj - FC Botoșani 1-0. Ardelenii au "dinamitat" lupta pentru play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:02
U Cluj – FC Botoșani 1-0. Ardelenii au „dinamitat” lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1
FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci "nebun", în care Eduard Florescu a ratat un penalty şi s-a "răzbunat" pe banca de rezerve!
Liga 1 • 29 feb., 18:34
FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun”, în care Eduard Florescu a ratat un penalty şi s-a „răzbunat” pe banca de rezerve!