Închide meniul

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă răsunătoare din Italia pentru a semna cu FCSB: “Bătusem deja palma…”. Dezvăluirea uimitoare a fostului mijlocaș

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 16:51

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă răsunătoare din Italia pentru a semna cu FCSB: “Bătusem deja palma…”. Dezvăluirea uimitoare a fostului mijlocaș

Andrei Prepeliță, în depresie după Rapid - FC Argeş 2-1

Sputnik / Vladimir Pesnya via Hepta

Andrei Prepeliță a povestit un moment delicat din cariera lui. Fostul mijlocaș a dezvăluit că a acceptat oferta primită de la FCSB în 2011, deși era dorit și în Italia, de Sampdoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliță a refuzat oferta Sampdoriei pentru a semna cu FCSB: “Am făcut alegerea corectă!”

În prezent antrenor la FC Argeș, Prepeliță spune că nu îi pare rău că a refuzat să meargă la echipa italiană, care în acea perioadă se afla în liga secundă.

“Bătusem deja palma cu Steaua (n.r. – FCSB). A apărut o ofertă interesantă de la Sampdoria, cu condiții financiare clar superioare. Dar echipa era în Serie B, au și promovat apoi în prima ligă.

Am pus în balanță faptul că Steaua îmi oferea șansa de a evolua în cupele europene și mirajul unor trofee. Plus rampa de lansare spre echipa națională.

Sunt convins și azi că am făcut alegerea corectă. Am adunat trei titluri, Cupa României, Supercupa (n.r. – României), Cupa Ligii, o grămadă de partide în grupele Champions League și în Europa League la Steaua.

Reclamă

Poate dacă Sampdoria juca deja în Serie A, aș fi analizat altfel. Nu-mi pare deloc rău că am ales atunci să rămân în țară.”, a povestit Andrei Prepeliță, pentru playsport.ro.

Prepeliță, triplu campion al României cu FCSB

Prepeliță a semnat cu FCSB în 2011, după dezafilierea Universității Craiova. Fostul internațional a jucat 4 sezoane la gruparea “roș-albastră”, adunând 128 de apariții. El a marcat 11 goluri, a oferit 7 assist-uri și a cucerit 6 trofee, printre care se numără 3 titluri în Liga 1.

După aventura de la FCSB, Andrei Prepeliță a plecat în străinătate. Fostul mijlocaș a evoluat un sezon la Ludogorets și unul la Rostov, pentru ca apoi să revină în România. Concordia Chiajna și FC Argeș sunt ultimele echipe pentru care a jucat actualul antrenor al trupei din Trivale. 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și