Închide meniul

Antonio Sefer n-a mai suportat și a ieșit la atac: „Nu prea gândește, e un frustrat! Să-și ia vitaminele”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 februarie 2023, 11:12

Antonio Sefer n-a mai suportat și a ieșit la atac: Nu prea gândește, e un frustrat! Să-și ia vitaminele”

Antonio Sefer n-a mai suportat și a ieșit la atac

Antonio Sefer / Captură Orange Sport

Antonio Sefer n-a mai suportat și a ieșit la atac. Fotbalist de la Rapid l-a atacat dur pe impresarul Florin Manea, după ce acesta l-a criticat în mai multe rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului Rapid – FC Voluntari, scor 4-1, Sefer a oferit declarații clare în ceea ce-l privește pe impresar. Rapidistul s-a arătat dezgustat de afirmațiile recente ale lui Florin Manea și speră că lucrurile se vor calma de acum înainte.

Antonio Sefer n-a mai suportat și a ieșit la atac: „Nu prea gândește, e un frustrat! Să-și ia vitaminele”

„Sefer pune pe Facebook, la 23 de ani, că «Mi-a făcut mama geanta să plec în cantonament». Cine vrea să te transfere citește acolo, ia la puricat tot ce ai postat, e atent la tot. Cum să postezi că îți face mama geanta, fiind om în toată firea?” a fost comentariul făcut de Florin Manea care l-a scos din sărite pe Sefer.

Rapidistul a venit cu o replică pe măsură însă, numindu-l pe agent „frustrat”.

„Vreau să clarific această dispută pentru că el niciodată nu a fost impresarul meu. Dă cu vorbe grele în mine, din păcate. Nu cred că merit acest lucru. Eu am vorbit mereu frumos despre el.

Reclamă

Probabil că n-am semnat cu dânsul şi e puţin frustrat. Sper să-şi ia vitaminele pentru că nu prea gândeşte. Are creierul nu prea bun şi sper să aibă grijă de el şi să nu mai comenteze de mine pentru că eu l-am respectat.

N-am vorbit niciodată urât despre el, iar acum a fost a doua oară când a vorbit despre mine şi nu cred că este cazul. L-am respectat foarte mult, îl respect în continuare, dar sper să mă respecte și el

(n.r. dacă îl dor aceste critici) Nu neapărat că mă dor pe mine, dar familia mea se mai uită şi ea la televizor şi nu e totul ok când mai văd lucruri despre mine. Sper să fie ultima dată când am auzit aceste vorbe”, a declarat Antonio Sefer la finalul meciului Rapid – FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Antonio Sefer n-a mai suportat și a ieșit la atac
  • Conflictul dintre fotbalist și Florin Manea este unul vechi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid
Liga 1 • 17 apr., 20:21
„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid
Liga 1 • 17 apr., 19:37
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!”
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului
Liga 1 • 17 apr., 17:50
Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem”