Închide meniul

Anunţ uriaş pentru fanii dinamovişti! Familia Borcea, gata să revină: „Va fi sută la sută Patrick la echipă!” Scenariul prin care Cristi Borcea îşi poate vedea visul cu ochii: Dinamo, în grupele Ligii Campionilor

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 21:13

Anunţ uriaş pentru fanii dinamovişti! Familia Borcea, gata să revină: „Va fi sută la sută Patrick la echipă! Scenariul prin care Cristi Borcea îşi poate vedea visul cu ochii: Dinamo, în grupele Ligii Campionilor

Cristi Borcea, alături de fiul său cel mare, Patrick

  • Familia Borcea, gata să revină la Dinamo
  • Anunţul făcut de Cristi Borcea

Borcea spune că dacă va începe construcţia unui nou stadion, fiul său cel mare se va implica la echipă. Borcea visează ca Patrick să îi îndeplinească visul său interzis: să ducă Dinamo în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Borcea, gata să revină la Dinamo

Există șansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu bulozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul orașului, suporteri, se vor vinde loje, marketing.
În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci.

El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, știe”, a spus Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Reclamă

Cristi Borcea, prima reacție după revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo

Cristi Borcea are încredere în Mircea Rednic și în metodele sale. Borcea a povestit cum antrenorul obișnuia să le „îmbârlige” pe starurile lui Dinamo, printre care Claudiu Niculescu sau Ionel Dănciulescu, ca aceștia să fie motivați la fiecare meci.

Valoarea jucătorilor va crește cu 30%, Dinamo va câștiga cu UTA Arad. Mircea Rednic știe. Dacă i-a luat pe Niculescu, Dănciulescu și Ganea. Îi îmbârliga că n-are cum să îi bage. Pe Niculescu îl îmbârliga «băi, nu vezi cum bagă ăsta alunecări?!», pe Dănciulescu că «vezi că tre’ să îl bag pe ăsta că e finul lui Borcea».

Reclamă

Lui Ganea îi spunea «că tre’ să bage, că nu pot, trebuie să tragi de tine. Îi mobiliza de mureau pe teren. Nu există de comisioane, el tot timpul venea și cerea o primă pentru jucători, ca să îi motiveze”, a dezvăluit Cristi Borcea pentru sursa mai sus citată.

Rednic va fi la al cincilea mandat pe banca lui Dinamo. „Puriul” este protagonistul ultimului titlu cucerit de „câini” în Liga 1, în sezonul 2006-2007. Pe de altă parte, ultimul mandat al lui Rednic la Dinamo (2018-2019) nu a mers la fel de bine. Alb-roșiii au ratat play-off-ul, obiectivul de atunci al echipei, și au terminat play-out-ul pe locul al treilea.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic
Diverse • 11 apr., 17:05
FOTO
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic! Apariţie alături de femeia care ar avea o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac
Joyskim Dawa a sărbătorit pe stadionul lui Dinamo
Liga 1 • 10 apr., 12:46
FOTO
Joyskim Dawa a sărbătorit pe stadionul lui Dinamo! Cum a fost surprins fundașul de la FCSB
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Imagini emoţionante cu Mircea Rednic, în ziua în care împlineşte 62 de ani
Liga 1 • 9 apr., 13:43
„Ce surpriză mi-aţi făcut!” Imagini emoţionante cu Mircea Rednic, în ziua în care împlineşte 62 de ani