Închide meniul
EXCLUSIV

Anunţul momentului înaintea duelului Adrian Mutu – Laurenţiu Reghecampf! Câte persoane vor putea intra la derby-ul Craiovelor: „Se poate juca şi cu stadionul plin, dar doar cu vaccinaţi”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 septembrie 2021, 18:31

  • Anunţul momentului înaintea duelului Reghecampf – Mutu
  • Câţi spectatori pot intra la derby-ul Craiovelor

Este cel mai important anunţ înaintea derby-ului Craiovelor, FCU Craiova 1948 – Universitatea Craiova, de duminică seara, de la ora 21.00. Partida s-ar putea disputa chiar şi cu casa închisă, în funcţie de rata de incidenţă din judeţul Dolj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul momentului înaintea duelului Adrian Mutu – Laurenţiu Reghecampf

Este anunţul momentului înaintea meciului de duminică. Dacă rata de incidenţă va fi de peste 6 la mie, meciul s-ar putea disputa şi cu casa închisă, dar cu o singură condiţie. Fiecare spectator care intră pe stadion să fie vaccinat cu schema completă şi să fi trecut 10 zile de la rapel. În cazul în care incidenţa va fi de sub 6 la mie, accesul spectatorilor va fi permis în limita a 30% din capacitatea stadionului din Craiova.

„Nu avem noutăţi, dar conform răspunsului făcut de către primministrul României pentru un ziar, înţeleg că dacă rata este peste 6 la mie se poate juca cu stadionul plin, dar doar cu vaccinaţi”, a spus acţionarul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă

Totuşi, Dumitru Dragomir este de părere că regulile nu se vor respecta, iar suporterii vor intra „pe blat” la derby. „Și eu sunt convins să văd ce se întâmplă acolo. Să aveți voi în buzunar de 100 de euro câți vor intra pe blat la meciul ăsta.

Cu certificate false și așa mai departe. Oricum, și dacă nu era pandemia, tot nu se umplea stadionul la Craiova. Nu știu, au început și craiovenii să dea înapoi. Nu mai e fotbal de calitate și atunci lumea nu se mai duce”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”