Închide meniul

Arbitru de Mondial la „Derby de România”! Cine va conduce Dinamo – FCSB

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 9:46

Arbitru de Mondial la „Derby de România! Cine va conduce Dinamo – FCSB

Dinamo se revoltă împotriva arbitrilor

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Dinamo – FCSB, duminică, ora 20:00, LIVE TEXT pe www.as.ro
  • Decizia pregătită de CCA

Din câte se pare, CCA îl pregătește pentru marele derby pe Ovidiu Hațegan, după cum anunță gsp.ro. Centralul din Arad este unul dintre cei mai buni arbitri români, la ora actuală. Acesta este foarte apreciat de UEFA și FIFA și ar putea face parte dintre arbitri care vor oficia la Mondialul din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan, la Dinamo – FCSB

Hațegan a lipsit etapa trecută, din Liga 1, fiind convocat de FIFA la un seminar de pregătire pentru Cupa Mondială. Cei de la CCA sunt gata să-i dea pe mână „Derby de România”!

În vârstă de 41 de ani, Hațegan a condus-o pe Dinamo în 53 de jocuri. De partea cealaltă, cei de la FCSB l-au avut la centru de 46 de ori. Palmaresul ambelor echipe, cu el la centru, este unul pozitiv.

Reclamă

În acest sezon, Hațegan a arbitrat-o pe Dinamo în două jocuri, în timp ce FCSB l-a avut la centru o singură dată.

Dinamo – FCSB, duminică, ora 20:00, LIVE TEXT pe www.as.ro

Duelul din weekend le găsește pe cele două combatante în poziții toatal opuse. Dacă, pe vremuri, cele două grupări se luptau la titlul, acum, FCSB se află pe locul doi, în timp ce Dinamo este pe 15. Diferența dintre cele două este de 36 de puncte.

Reclamă

 

„Cu Dinamo, orice meci rămâne un derby, să vedem în ce condiții se va disputa. La acest joc nu mai contează pozițiile în clasament”, a spus Toni Petrea înaintea jocului.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie), live în AntenaPLAY 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” 19:50 David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!” 19:50 UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor 19:33 VIDEOFlorin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!” 19:23 „Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 9 mart., 20:56
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj - FCSB 0-0. De ce s-a enervat oficialul de la FCSB.
Liga 1 • 20 feb., 22:10
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0: „Își bat joc de oameni! Greșeli odioase”
Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani
Liga 1 • 18 feb., 15:42
Cine conduce de la centru U Cluj – FCSB, meciul care i-ar putea aduce din nou pe „roş-albaştri” la 9 puncte de Rapid
UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan
EURO 2024 • 4 feb., 22:46
UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan! Vestea primită după scandalul de astăzi
Mihai Stoica a răbufnit, după scandalul în care a fost implicat Elias Charalambous
Liga 1 • 28 nov., 8:49
„Dacă eşti înjurat de morţi, de familie, ia vino încoace!” Mihai Stoica a răbufnit: „Au adus translator în greacă!”