Închide meniul

"Are 4 gherle într-un an!" Gigi Becali, pus la zid pentru transferurile de la FCSB: "Lipsă de cunoaștere sau principii"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 11:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"Are 4 gherle într-un an!" Gigi Becali, pus la zid pentru transferurile de la FCSB: "Lipsă de cunoaștere sau principii"

Hepta

Gigi Becali, desființat

„Am spus că Buziuc nu e de FCSB. Și nici cel care e la UTA (n.r- Ioan Hora). Asta se întâmplă când spui «Îl aduc că îmi place» sau când apleci urechea la prieteni, neamuri și toți din jur, când nu te pricepi sau aduci un jucător după un meci. Asta denotă lipsă de cunoaștere sau principii", a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Pușcaș: "Lipsă de cunoaștere sau principii"

"Cine i l-a recomandat lui Gigi pe Vukusic? Cine i l-a propus? Gigi e cel care plătește… Acel scouter l-a văzut pe viu? Cine îl păcălește pe Gigi Becali? Sau se păcălește singur? Trebuie să facă ordine!", a adăugat fostul fotbalist.

FCSB a transferat patru atacanți în ultimul an. Ante Vukusic, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc și Adrian Petre au fost aduși de Gigi Becali cu speranțe mari, dar nu s-au impus în primul "11".

"Nu-i pasă de bani? Are patru gherle într-un an: Vukusic, Buș, Buziuc și Petre. Sunt sute de mii de euro aruncate. Nu are ce face cu banii? Să vedem cine i-a recomandat acești jucători.. Cred că are 100 de țepe la FCSB", a completat Marcel Pușcaș. 

Criza atacanților este evidentă la FCSB. Roș-albaștrii s-au bazat până acum pe golurile lui Dennis Man și Florin Tănase. Atacanții lui Toni Petrea din turul de Liga 1, Buziuc și Buș, au reușit împreună doar două goluri. 

Reclamă

Gigi Becali și-a umilit favoritul

Pe lângă faptul că Gigi Becali transferă jucători fără vreo strategie, patronul lui FCSB nu are prea multă răbdare cu ei. În meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa 24 de Liga 1, Alexandru Buziuc a fost schimbat după numai 34 de minute!

Culmea, Buziuc ar putea fi chiar victima celui care l-a adus la FCSB. Gigi Becali a fost cel care a insistat pentru transferul atacantului de la Academica Clinceni.

„Buziuc e pariul meu, eu l-am luat”, declara Becali la începutul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, desființat
  • FCSB, transferuri ratate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și