Închide meniul

„Are capul gras, dar el nu e gras! Cântarul nostru costă 4.500 de euro!” Mihai Stoica, dezvăluiri de senzaţie despre noul căpitan de la FCSB: „Vârsta lui biologică e de 12 ani”

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 8:09

Reclamă
„Are capul gras, dar el nu e gras! Cântarul nostru costă 4.500 de euro! Mihai Stoica, dezvăluiri de senzaţie despre noul căpitan de la FCSB: „Vârsta lui biologică e de 12 ani

Mihai Stoica, ironii pentru fanii rapidişti

Hepta

Andrei Miron a ajuns căpitan la FCSB, deşi era unul dintre „clienţii” preferaţi ai lui Gigi Becali. Miron chiar risca să fie dat afară, însă venirea lui Edi Iordănescu l-a salvat şi l-a pus chiar căpitan la derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a făcut o caracterizare savuroasă noului căpitan al celor de la FCSB.

Mihai Stoica, dezvăluiri de senzaţie despre Andrei Miron

Miron are capul gras, dar nu e gras. Cântarul nostru costă 4.500 de euro și spune grăsimea, echilibrul muscular. Vârsta lui biologică e de 12 ani. Și Ongenda are capul gras„, a spus Mihai Stoica la digisport.ro.

Andrei Miron a fost căpitan la FCSB, în meciul cu Dinamo

În absența lui Florin Tănase, căpitanul obișnuit dea FCSB, banderola a fost purtată de Andrei Miron. Acesta i-a răsplătit încrederea lui Edi Iordănescu și a reușit să și marcheze în Derby. Tehnicianul a explicat la AS.ro LIVE de ce a ales să-i dea banderola lui Miron.

„I-am dat banderola pentru a-i da încredere și moral! Sunt convins că poate să îndeplinească acest rol, în absența lui Tănase”, a spus Edi Iordănescu.

Reclamă

Becali l-a făcut praf pe Andrei Miron în trecut

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Miron în trecut. Mai mult, patronul FCSB anunța că trebuie să în vândă.

”Ce apărare la FCSB? Noi n-avem apărare. Miron, săracul.. trebuie să-l vând. Am și râs când l-am văzut ce a făcut pe acolo. Mingea nu ajungea niciodată la Astra dacă nu le-o dădeam noi. Miron și Cristea au greșit toate pasele, au dat numai aiurea în minge. A fost o mare tâmpenie. N-am cu cine să joc, mai bine bag un puști. Nea Miroane… Bine că i-am făcut un an contractul lui Miron. De ce să-l mai țin? Decât să am jucători ca Miron, mai bine mă las de fotbal”, spunea Gigi Becali, în trecut, despre actualul căpitan de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și