Închide meniul
Video

Jucătorul indispensabil pentru FCSB! Anunțul făcut de Edi Iordănescu: „Îl aștept cu mult entuziasm înapoi!” Cum a ajuns Miron căpitanul echipei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 8:25

Edi Iordănescu, după FCSB - FC Argeș 2-1

AS.ro

Edi Iordănescu a anunțat că Florin Tănase este disperat să revină mai repede la echipă. Căpitanul FCSB s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj. Tănase va mai lipsi cel puțin două săptămâni. „Decarul” roș-albaștrilor trage însă tare să revină cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase este indispensabil pentru FCSB

Florin Tănase a fost golgheterul campionatului, în sezonul trecut. Căpitanul FCSB a început bine și acest campionat, având trei goluri și două pase decisive, până când s-a accidentat.

„Avem nevoie mare de Tănase, care este golgheterul României. Este și va fi căpitanul nostru, este un jucător pe care îl aștept cu mult entuziasm înapoi. L-am simțit disperat să revină. Își făcea calcule zi, de zi, când revine.

Se gândea dacă poate să depășească prognoza asta și să revină mai repede. Îl aștept, avem nevoie mare de el. La fel cum avem nevoie și de Florinel Coman”, a declarat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Andrei Miron a fost căpitan la FCSB, în meciul cu Dinamo

În absența lui Florin Tănase, căpitanul obișnuit dea FCSB, banderola a fost purtată de Andrei Miron. Acesta i-a răsplătit încrederea lui Edi Iordănescu și a reușit să și marcheze în Derby. Tehnicianul a explicat la AS.ro LIVE de ce a ales să-i dea banderola lui Miron.

Reclamă

„I-am dat banderola pentru a-i da încredere și moral! Sunt convins că poate să îndeplinească acest rol, în absența lui Tănase”, a mai spus Edi Iordănescu.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și