Închide meniul

Aroganța lui George Ogăraru după FCSB II – CS Afumați 1-4. Ce mesaj a postat managerul de la CSA Steaua

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2021, 15:04

Aroganța lui George Ogăraru după FCSB II – CS Afumați 1-4. Ce mesaj a postat managerul de la CSA Steaua

George Ogăraru, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Hepta

Aroganța lui George Ogăraru. Managerul de la CSA Steaua a avut un mesaj ironic pentru echipa lui Gigi Becali, după 1-4 cu CS Afumați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganța lui George Ogăraru

„Așa cum anticipam … Finala de play-off contra CS Afumați”, a scris George Ogăraru, pe Facebook.

FCSB II câștigase cu 1-0 meciul tur de la Afumați. Gigi Becali a trimis atunci 6 jucători de la prima echipă, însă acum n-a mai recurs la această strategie.

Rezultatul a fost devastator pentru echipa patronată de Bogdan Argeș Vintilă. Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 14, grație penalty-ului transformat de Stîngă.

Reclamă

A urmat apoi show-ul lui Tudorache. Acesta a înscris de trei ori în poarta lui Târnovanu, lăsându-i făra reacție pe cei de la FCSB II. Chirițoiu a marcat golul de onoare pentru roș-albaștri, care au ratat șansa unui duel de foc cu CSA Steaua în finala play-off-ului de promovare.

Am făcut greşeli care ne-au costat la adăpostul rezultatului din tur. Tinereţea lor a făcut ca noi să picăm mental. A contat că nu au mai fost jucători mulţi de la prima echipă
Bogdan Argeș Vintilă, după FCSB II – CS Afumați 1-4

CSA Steaua, în finala play-off-ului de promovare

CSA Steaua a câștigat „dubla” cu Mostiștea Ulmu cu 4-0 la general. „Militarii” au primit câte un penalty controversat în ambele meciuri.

Emilian Pacionel și Cezar Mihalache au marcat golurile care au trimis-o pe CSA în finala barajului. Meciul n-a fost lipsit de scandal. Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, s-a enervat din nou după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren, deși mai erau mai puțin de 10 minute de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Același Târșolea a făcut scandal și după meciul tur. Atunci, patronul de la Mostiștea a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și