Închide meniul

FCSB II – CS Afumați 1-4. Planul lui Gigi Becali a eşuat! Oaspeții vor juca finala cu CSA Steaua. Vintilă: „E o întrebare răutăcioasă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2021, 13:20 / Actualizat: 16 mai 2021, 14:34

FCSB II – CS Afumați 1-4. Planul lui Gigi Becali a eşuat! Oaspeții vor juca finala cu CSA Steaua. Vintilă: „E o întrebare răutăcioasă!

Hepta

FCSB II - CS Afumați

FCSB II – CS Afumați 1-4. Gigi Becali nu şi-a mai trimis mulţi jucători de la prima echipă la „satelit”, iar asta s-a văzut imediat. Învinsă cu 1-0 în tur, CS Afumaţi s-a distrat în retur şi a învins chiar pe terenul din Berceni cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Argeş Vintilă: „E o întrebare răutăcioasă!”

Antrenorul Bogdan Argeş Vintilă a declarat că diferenţa a făcut-o tinereţea jucătorilor săi, care au căzut psihic după cel de-al doilea gol primit.

„Am făcut greşeli care ne-au costat la adăpostul rezultatului din tur. Tinereţea lor a făcut ca noi să picăm mental. A contat (n.r. că nu au mai fost jucători mulţi de la prima echipă).

Am avut mulți jucători tineri care din punct de vedere emoțional nu știu dacă erau pregătiți pentru un asemenea baraj, dar consider că după acest joc s-au călit și ei. 

Este un plus, trebuie să luăm și partea bună din lucrurile negative, au văzut ce înseamnă un meci de baraj, de totul sau nimic. Doare tot, doare că nu mergem la baraj. Obiectivul era să promovăm în Liga a 2-a.

Reclamă

Eu rămân în continuare să muncim şi să devenim mai buni. (n.r. vă doriţi să revenţi la prima echipă?) E o întrebare răutăcioasă! Îmi doresc să câştige campionatul şi să rămână Toni Petrea”, a spus antrenorul lui FCSB II, la Digi Sport.

FCSB II- CS Afumați 1-4

Min 90: Finalul meicului

Min 74: GOOOL CSA Steaua! Pandele reduce din diferență.

Reclamă 4 / 0/3

Min 54: GOOOL CS Afumaţi! Tudorache a făcut tripla contra lui FCSB II.

Min 52: GOOOL CS Afumaţi! Tudorache a făcut dubla!

Min 45: S-a terminat prima repriză pe stadionul Berceni.

Min 37: GOOOL CS Afumaţi! Tudorache a majorat scorul. Oaspeţii au 2-0 şi sunt calificaţi în finala baraului, contra lui CSA Steaua, la acest scor.

Min 13: GOOOL CS Afumați! Stângă a marcat din penalty.

Min 1: A început meciul.

  • FCSB 2: Tarnovanu – Pantea, Gogor, Filip, Serban – Ardelean, Simion, Stan – Timis, Istrate, Nicola
  • CS Afumati: Irimiea – Zamfir, Robicek, Popa, Arnold, Avram, Geana, Stinga, Tudorache, Alexe, Dedu

În tur, FCSB II s-a impus cu 1-0 pe terenul lui CS Afumați. Atunci, FCSB II a început meciul de la Afumați cu 6 jucători de la prima echipă. De altfel, un om venit din lotul lui Toni Petrea a înscris unicul gol al meciului, Alexandru Stan.  A fost prima reușită pentru el după o pauză de trei ani.

Reclamă

Atunci, Stan a primit mingea la 25 metri de poarta adversă, iar jucătorul roș-albaștrilor a șutat cu piciorul stâng la colțul scurt, pe jos. Portarul de la Afumați n-a putut interveni. Stan marcase ultima dată pe 30 aprilie 2018, pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la Astra. El înscria într-o victorie a giurgiuvenilor cu 3-0 împotriva lui Poli Iași.

După 1-0 cu CS Afumați, FCSB II a devenit favorită la calificarea în finala barajului de promovare în Liga 2. Dacă se califică, echipa „satelit” patronată de Gigi Becali va juca cu rivala de la CSA Steaua,

CSA Steaua, în finala pentru Liga 2

CSA Steaua a câștigat „dubla” cu Mostiștea Ulmu cu 4-0 la general. „Militarii” au primit câte un penalty controversat în ambele meciuri.

Emilian Pacionel și Cezar Mihalache au marcat golurile care au trimis-o pe CSA în finala barajului. Meciul n-a fost lipsit de scandal. Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, s-a enervat din nou după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren, deși mai erau mai puțin de 10 minute de disputat.

Același Târșolea a făcut scandal și după meciul tur. Atunci, patronul de la Mostiștea a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben.

Nu ne este frică de ei. Nu are cine altcineva de la FCSB să vină să joace cu noi, în afara de cei care au venit deja
Valentin Bărbulescu, căpitanul Stelei, despre șansele să joace cu FCSB II în finala barajului de promovare

 

Recomandări
  • FCSB II – CS Afumați 1-4
  • Obiectiv ratat pentru Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și