Închide meniul

AS.ro LIVE | Adi Popa a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. „Motoreta” Popa a fost de trei ori campion al României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 0:20 / Actualizat: 28 mai 2021, 11:18

AS.ro LIVE | Adi Popa a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. „Motoreta Popa a fost de trei ori campion al României

AS.ro LIVE, cu Cătălin Oprişan

AS.ro LIVE, cu Cătălin Oprişan

Adi Popa, la AS.ro LIVE. „Motoreta” are un CV care vorbește de la sine. 3 titluri de campion în Liga 1, dublu-câștigător al Cupei României și câștigător al Supercupei. De asemenea, Popa are un titlu de campion și în Bulgaria, alături de Ludogoreț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, la AS.ro LIVE

Adi Popa a jucat în stagiunea recent încheiată pentru FC Voluntari și Academica Clinceni. În a doua parte a campionatului, în componența echipei lui Ilie Poenaru, a prins play-off-ul și a terminat pe locul 5.

Contractul său cu Clinceni expiră la finalul lunii iunie și nu a semnat încă prelungirea. Nu se știe încă la ce echipă va juca „Motoreta” în sezonul viitor, dar se știe că are multe de povestit. Popa vine să-și spună povestea la AS.ro Live, cu Cătălin Oprișan!

M-a sunat odată Reghecampf. Mi-a spus, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, înainte de Legia. <<Joci, ne calificăm şi te duci la Ajax! Te gândeai, acum un an, când eram la Chiajna şi alergai cu săniile, că ajungi la Ajax?>>.

Nu ştiu de ce nu s-a mai realizat! A picat dintr-o dată, am înţeles că suma cerută de patron a fost foarte ridicată”, a dezvăluit Adi Popa, la Look Sport.

Reclamă

Adi Popa a ajuns la FCSB în 2012, de la Concordia Chiajna. A părăsit clubul lui Gigi Becali în 2017, când a plecat în Anglia, la Reading. El a revenit ulterior la FCSB în sezonul precedent, dar a plecat cu scandal.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și