Închide meniul
EXCLUSIV

AS.ro LIVE | Marin Barbu, amintiri fabuloase despre Dinamo – Foresta Suceava 4-5: „La 4-0 am spart vreo două sticle, am luat doi inşi de păr şi i-am dat un pumn lui Robert Niţă”. Cum a reuşit „Magiun” rezultatul istoric

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2022, 11:28

AS.ro LIVE | Marin Barbu, amintiri fabuloase despre Dinamo – Foresta Suceava 4-5: „La 4-0 am spart vreo două sticle, am luat doi inşi de păr şi i-am dat un pumn lui Robert Niţă. Cum a reuşit „Magiun rezultatul istoric

Marin Barbu a reuşit "remontada" istorică în Dinamo - Foresta Suceava 4-5

Hepta

Marin Barbu a fost invitatul special al lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE. „Magiun” a vorbit despre unul dintre cele mai importante succese din cariera lui, când a răpus-o pe Dinamo în cea mai spectaculoasă „remontada” din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barbu a intrat în istorie în anul 2000, când a condus-o pe Foresta Suceava către o victorie uluitoare pe terenul lui Dinamo. Moldovenii au câștigat cu 5-4 în “Ștefan cel Mare”, după ce au fost conduși cu 4-0.

Marin Barbu, amintiri despre Dinamo – Foresta Suceava 4-5

Jucătorii antrenaţi de Marin Barbu au revenit incredibil în ultimele 20 de minute. Robert Niţă a reuşit atunci o „dublă” pentru Foresta şi două pase decisive în meciul din Ştefan cel Mare.

La 4-0 ce să mai… la pauză Eugen Huţu (n.r. patronul de atunci) mă dăduse afară şi pe mine şi pe Crainiciuc. Dăduse telefon şi ne-a zis că la 7 avem tren. Nu mi-a spus direct mie. Dacă îmi spunea la pauză, chiar dacă atunci câştigam, nu mă mai duceam la echipă. Numai eu ştiu cum am putut să antrenez echipa aceea. Câte salarii restante şi prime aveam. Culmea e că noi atunci eram pe locul 5… Ceahlăul era la retrogradare şi tot noi eram de vină?

La 4-0 am spart vreo două sticle, am luat vreo doi inşi de păr, i-am dat un pumn lui Robert Niţă că eram prea individualist. Ne facem de circ? Am început să fac circ. Am spus că dacă dăm şi noi un gol şi pierdem cu 1-4, e un rezultat meritoriu, ne bate campioana. La 4-2 am zis gata, mai erau vreo 15 minute… la două goluri diferenţă merge.

Reclamă

La 4-3 mă şmecherisem, am zis că nu e aşa. Am ţipat să urcăm puţin mai sus. La 4-4 îi strigam lui Salomir: „Gata, vrei să ne arzi? Gata!”. La 5-4 mi-a zis: „Acum nu te mai ard?”. Am chemat lăutarii apoi la restaurant, ni s-a dat o masă şi am plecat acasă. După le-am dat patru goluri celor de la Astra, tot cu burta goală„, a declarat Marin Barbu, fostul antrenor de la Foresta Suceava, la AS.ro LIVE.

Cariera lui „Magiun”

Marin Barbu, poreclit „Magiun”, a jucat în cea mai mare parte a carierei la FC Brașov. Fostul mijlocaș a evoluat și pentru Steaua în sezonul 1982-1983.

După retragere, a trecut pe banca tehnică și a condus o listă lungă de echipe. Printre acestea se numără Foresta Suceava, FC Brașov, Petrolul Ploiești, Politehnica Iași și UTA Arad.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și