Închide meniul

AS.ro LIVE | Mihai Iosif a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale fostului antrenor de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 10:00 / Actualizat: 12 iunie 2024, 11:17

Reclamă
AS.ro LIVE | Mihai Iosif a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale fostului antrenor de la Rapid

Mihai Iosif va fi invitatul lui Dan Pavel!

Hepta

AS.ro LIVE | Mihai Iosif a fost invitatul lui Dan Pavel! Fostul antrenor de la Rapid, în prezent liber de contract, a venit cu povești de senzație!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a deveni antrenor, Mihai Iosif a avut și o carieră impresionantă de jucător. Acesta a fost legitimat la Rapid, Dinamo, CS Târgoviște și FC Drobeta. De la ultima formație menționată s-a retras, în anul 1998.

Mihai Iosif a fost invitatul lui Dan Pavel!

Iosif este un nume important în istoria recentă a Rapidului, fiind printre oamenii care au pus mâna la promovarea echipei în Liga 1.

Acesta a făcut parte din staff-ul clubului în ligile inferioare și a devenit antrenor principal, odată cu promovarea giuleștenilor în Liga a 2-a. A plecat de la Rapid în luna martie a anului 2022, moment în care vișinii se aflau în prima ligă.

În total, în perioada martie 2021 – martie 2022, Mihai Iosif s-a aflat timp de 42 de meciuri pe banca Rapidului și a obținut o medie de 1,45 puncte per meci, potrivit statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

La câteva luni de la despărțirea de Rapid, Mihai Iosif a preluat-o pe Minaur Baia Mare, pe care a pregătit-o timp de 11 meciuri. Din luna martie a anului 2023 nu a mai antrenat nicio formație.

Mihai Iosif a povestit un episod tensionat de la Rapid: „Eram aproape să ne luăm la bătaie”

În vara anului trecut, Mihai Iosif a povestit un episod tensionat de la Rapid. Totul se întâmpla atunci când giuleştenii se aflau în Liga a 2-a.

„Miţă” Iosif a dezvăluit că atmosferat era foarte proastă în vestiar. Cu toate acestea, a reuşit să redreseze lucrurile şi Rapid a promovat în Liga 1.

Reclamă

„Prima oară a fost prin toamnă, când nu mergeau lucrurile bine și ne-a eliminat din Cupă Progresul Spartac. Am fost anunțat antrenor-interimar. Ne-a bătut Mioveniul cu 3-0 la Buftea!

Aveam o zi, deci efectiv simțeam că explodează vestiarul! Simțeam că nu mai durează mult până ne luăm cu toții la bătaie! Atmosfera era incredibil de proastă!”, spunea atunci Mihai Iosif.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și