Închide meniul

Mihai Iosif a povestit un episod tensionat de la Rapid: „Eram aproape să ne luăm la bătaie”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2023, 20:46

Mihai Iosif a povestit un episod tensionat de la Rapid: „Eram aproape să ne luăm la bătaie

Mihai Iosif a povestit un episod tensionat de la Rapid

Mihai Iosif, într-un meci, când o antrena pe Rapid / Hepta

Mihai Iosif a povestit un episod tensionat de la Rapid. Totul se întâmpla atunci când giuleştenii se aflau în Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Miţă” Iosif a dezvăluit că atmosferat era foarte proastă în vestiar. Cu toate acestea, a reuşit să redreseze lucrurile şi Rapid a promovat în Liga 1.

Mihai Iosif a povestit un episod tensionat de la Rapid: „Eram aproape să ne luăm la bătaie”

Prima oară a fost prin toamnă, când nu mergeau lucrurile bine și ne-a eliminat din Cupă Progresul Spartac. Am fost anunțat antrenor-interimar. Ne-a bătut Mioveniul cu 3-0 la Buftea!

Aveam o zi, deci efectiv simțeam că explodează vestiarul! Simțeam că nu mai durează mult până ne luăm cu toții la bătaie! Atmosfera era incredibil de proastă!”, a dezvăluit Mihai Iosif pentru fanatik.ro.

Rapid – Farul 3-1. Echipa lui Gică Hagi, în mare criză. Giuleștenii lui Cristiano Bergodi, pe loc de play-off

Rapid s-a impus cu scorul de 3-1 în fața campioanei României, Farul Constanța, într-o partidă care a contat pentru etapa a 6-a a noului sezon din Liga 1.

Reclamă

Giuleștenii au trecut la conducerea partidei încă din prima repriză. În minutul 34, Emmers a deschis scorul cu un șut de la distanță. În minutul 38, Dugandzic a majorat diferența echipei pregătite de Cristiano Bergodi, după ce a primit o pasă în careu de la Funsho. Șutul acestuia nu a putut fi respins de Aioani. „Marinarii” au redus din diferență în minutul 79, grație execuției superbe a lui Adrian Mazilu. Totuși, Alexandru Ioniță a pus capăt emoțiilor din Giulești prin golul marcat în minutul 88.

După acest rezultat, Rapid ocupă poziția a 6-a în Liga 1, cu 8 puncte în 6 etape. De cealaltă parte, Farul Constanța se află pe locul al 10-lea, cu 6 puncte. Totuși, trebuie menționat faptul că echipa lui Gică Hagi are o etapă restantă și a jucat, până în momentul de față, 5 meciuri în Liga 1.

Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul

Bergodi a negat cu vehemenţă că vestiarul Rapidului este „rupt” în două. Mai mult, Bergodi spune că tot ce se vorbeşte în spaţiul public pune presiune suplimentară pe jucători. Rapid caută prima victorie din acest sezon pe teren propriu chiar în meciul cu campioana.

Reclamă 4 / 0/3

Întotdeauna ies astfel de lucruri, se spune că vestiarul ar fi rupt… Mie nu mi se pare! Am fost tot timpul o persoană educată și nu am ce să spun mai mult. Junior Morais e un profesionist exemplar. E normal ca cei care nu joacă să fie supărați.

Nu înțeleg de ce oamenii de fotbal de aici vorbesc atât de urât. E incredibil ce s-a scris despre Rapid! Vorbesc despre foști jucători, antrenori, analiști. Dar eu sunt focusat pe ce am de făcut și vreau să fac lucrurile cât mai bine.

Astfel de declarații pun presiune pe jucători. Pe mine nu mă sperie, am experiență, nu mi-e teamă și încerc să-i ajut pe elevii mei. Oricum, și ei trebuie să învețe să gestioneze lucrurile acestea. Ei trebuie să mă asculte pe mine. Sunt convins că avem un lot bun. Dar mi se pare prea mult ceea ce s-a vorbit! Cred că am un lot foarte mult și echilibrat!”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa premergătoare derby-ului cu Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și