Închide meniul

Astra a anunţat preţul lui Denis Alibec, după golul cu Austria: "Ne dorim să scoatem investiţia!"

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 15:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Astra a anunţat preţul lui Denis Alibec, după golul cu Austria: "Ne dorim să scoatem investiţia!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Denis Alibec poate pleca de la Astra

  • Denis Alibec a fost titular cu Irlanda de Nord şi Austria
  • Alibec speră în continuare la un transfer

Astra i-a anunţat preţul lui Alibec, după cele două meciuri de la echipa naţională. În ambele, Denis Alibec a fost titular. Atacantul a fost dorit de Şumudică la Gaziantep, însă transferul nu s-a concretizat. Patronul Niculae îşi dorea 800.000 de euro pe Alibec, în timp ce turcii au oferit o sumă cu 200.000 de euro mai mică şi un procent de 30 la sută dintr-un viitor transfer. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Alibec merită felicitări pentru cele două jocuri pe care le-a avut (n. r. la naţională). Din punctul meu de vedere a fost unul dintre cei mai buni jucători din reprezentativa României. A avut dorinţa, determinare, a avut tot ce i-a trebuit pentru a face 2 meciuri bune.

E normal să fie supărat că nu s-a realizat transferul, dar cred că după aceste 2 meciuri vor mai fi oferte pentru el şi eu cred că se va ajunge la un numitor comun. E posibil orice, dacă va mai primi vreo ofertă o vom lua în calcul şi există posibilitatea ca el să plece.

Reclamă

Am avut o discuţie cu domnul Niculae şi ne dorim doar să scoatem investiţia pe care am făcut-o în Denis, 1.200.000 de euro. Daca nu, din luna ianuarie, el va fi liber să semneze cu orice club din postura de jucător liber", a spus Dani Coman la Digisport

Alibec a făcut senzaţie la naţională

Denis Alibec a fost unul dintre remarcaţii partidei dintre România şi Austria, câştigată de tricolori cu 3-2. Vârful Astrei a deschis scorul în minutul 3. Printre marcatori a fost şi un jucător de la Gaziantep. Este vorba de decarul lui Mirel Rădoi, Alexandru Maxim.

Reclamă

29 de ani are Alibec, care are o cotă de piaţă de 1.9 milioane de euro. Sezonul trecut a înscris 14 goluri în 25 de apariţii. Gaziantep îi oferea un salariu anual de aproximativ 700.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”