Închide meniul

ASU Poli Timișoara – Rapid 1-2. Victorie dramatică pentru giuleșteni! Sefer a marcat în minutul 90+1. Cum arată clasamentul în Liga 2

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2021, 15:29

Reclamă
ASU Poli Timișoara – Rapid 1-2. Victorie dramatică pentru giuleșteni! Sefer a marcat în minutul 90+1. Cum arată clasamentul în Liga 2

SportPictures / Sport Picture via Hepta

ASU Poli - Rapid 1-2

A fost a treia victorie consecutivă pentru Rapid în play-off, după cele cu Csikszereda și Dunărea Călărași . În urma acestui rezultat, echipa lui Mihai Iosif își menține poziția de lider. Rivalii de la FC U Craiova 1948 sunt pe locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ASU Poli Timișoara – Rapid 1-2. Victorie dramatică pentru giuleșteni

Timișoara a deschis scorul în minutul 30, prin Alin Ignea. Jucătorul bănățenilor a profitat de eroarea lui Dandea, care a luftat în momentul în care a încercat să respingă o centrare.

În partea a doua, Sefer a ratat cele mai mari ocazii ale Rapidului. Egalarea a venit abia în minutul 87. Echipa lui Iosif a introdus mingea în poartă, dar arbitrul a întors faza și a dictat penalty pentru un fault anterior. Bălan a marcat fără emoții de la 11 metri.

Rapidul a dat lovitura în prelungiri. Sefer a urmărit un balon în spatele defensivei adverse și n-a dat greș în fața portarului bănățenilor. A fost al patrulea gol din acest sezon de Liga 2 pentru puștiul rapidiștilor. 

Rapid, formă excelentă sub comanda lui Mihai Iosif

2-1 cu ASU Poli Timișoara a fost a cincea victorie consecutivă pentru Rapid sub comanda lui Mihai Iosif. Tehnicianul de 46 de ani a fost recompensat de conducere cu un nou contract.

Reclamă
Reclamă

Rapid și FC U Craiova sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului din Liga 2, ambele cu 42 de puncte. Rapidiștii au însă un golaveraj mai bun. 

Podiumul este completat de CS Mioveni, care a distrus-o cu 5-1 pe Dunărea Călărași în ultima etapă.

Primele două clasate promovează direct în Liga 1. Ocupantele locurilor 3 și 4 joacă la baraj cu echipele de pe pozițiile 13 și 14 din play-out-ul Ligii 1. 

Reclamă
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:57

„Nu ai cum să câştigi dacă faci asta!” Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

20:57

LIVE TEXTFCSB – Gloria Buzău 0-0. Charalambous, nevoit să joace cu Şut în centrul apărării

20:56

VideoMeciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

20:47

„M-am săturat! Nu văd nicio ieşire aşa!” Săpunaru a răbufnit după Botoşani – Rapid 2-0: „Parcă a întors cineva lumânările!”

20:38

VideoSimona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

20:20

FotoCum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani. Imaginile durerii cu antrenorul rapidiştilor

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și