Închide meniul

Atanas Trică, nepotul legendarului Ilie Balaci, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua! Anunţul oficial făcut de „militari”

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 17:31

Atanas Trică, nepotul legendarului Ilie Balaci, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua! Anunţul oficial făcut de „militari

Atanas Trică se cere înapoi la Universitatea Craiova

Atanas Trică așteaptă să revină la Universitatea Craiova / Facebook CSA Steaua

  • Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua
  • Anunţul oficial făcut de „militari”

Atanas Trică, nepotul legendarului Ilie Balaci, a fost împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua. Fiul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică va îmbrăca tricoul roş-albaştrilor în Liga 2, unde se va lupta pentru promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 17 ani, care are 1.91 metri, va juca sezonul viitor la echipa pregătită de Daniel Opriţa. Sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, Atanas Trică a evoluat numai 23 de minute. A înscris şi un gol, în victorie uluitoare cu Dinamo, scor 6-1.

Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua

„În vârstă de 17 ani, Atanas Trică este un atacant masiv și va fi împrumutat pentru un sezon de la CS Universitatea Craiova.

Reclamă

Fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci a adunat trei apariții în sezonul trecut pentru prima echipă a Universității Craiova și a reușit să marcheze un gol contra celor de la Dinamo.

#SteauaBucuresti #ForzaSteaua #AicieSteaua”, a anunţat CSA Steaua.

Reclamă

Ce a spus Lorena Balaci despre mutarea lui Atanas Trică în Ghencea

Lorena Balaci, mama tânărului jucător, a confirmat mutarea recent. A luat decizia de a accepta oferta roş-albaştrilor alături de Eugen Trică, cel care a câştigat un titlu şi o Supercupă a României în tricoul „militarilor”.

Atanas are 15 goluri marcate în Liga 3. Nu există în momentul acesta o posiblitate pentru a juca la prima echipă, ținând cont de atacanții pe care îi are Universitatea. Avea nevoie de o creștere organică, într-un meciu organizat. Pasul organic este Liga 2.

Din punctul meu de vedere, dar și al tatălui lui, CSA Steaua este cel mai profesionist club din Liga 2, cu cele mai bune condiții, cu suporteri, cu presiune, cu dorință de performanță. Pentru a-l pregăti de marea performanță are nevoie de un club de asemenea talie. CSA este cea mai bună alegere!

Reclamă 4 / 0/3

În plus, el și-a manifestat dorința de a merge aici. A mai avut câteva oferte în iarnă. Aici este cel mai bine organizat club, suporterii îi știm, beneficiază de un antrenor de talie”, a precizat şi Lorena Balaci pentru gsp.ro.

Cum a reacţionat Atanas Trică după ce a marcat primul gol în Liga 1

A fost un moment emoţionat în Ştefan cel Mare, în luna februarie. Nepotul lui Ilie Balaci a marcat primul său gol în Liga 1. Acesta a intrat în teren în minutul 77, în locul lui Andrei Ivan, şi a marcat peste 11 minute, din centrarea perfectă a lui Gustavo. Atanas nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă.

„Nu pot să descriu în cuvinte, este primul meu gol în Liga 1 şi sunt fericit. Când am văzut că am înscris, pur şi simplu am izbucnit în lacrimi. Am fugit la Mister să îi mulţumesc. Am simţit că am marcat. Aşa mă gândesc în fiecare seară, că dau gol cu FCSB şi Dinamo. Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost mama. Şi mi-au apărut şi tatăl meu, bunicul meu, toată familia. Îi dedic golul mamei mele„, a spus Atanas Trică la finalul meciului.

Reghecampf a recunoscut că a fost emoționat deoarece gândurile sale s-au îndreptat către Bebeto, fiul său.

”Nu m-am așteptam să marcăm și să avem un joc așa de bun. Au fost foarte multe emoții în joc. Băieții au jucat foarte bine. Au tratat superficial anumite ocazii. Urmează derby-ul nostru și urmează un meci foarte greu. Trebuie să uităm rezultatul. Nu contează, sunt doar trei puncte. Sunt sigur că își vor reveni. Este foarte bine pentru Trică că a marcat.

Mi-au dat și mie lacrimile. Mă gândesc să este copilul meu. Îl văd pe el, îl văd pe Bebe. Trebuie să ne concentrăm pe Cupa României. Sper ca jucătorii să marcheze, să aducă puncte. Toată atmosfera bună se poate schimba cu un rezultat negativ”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul derby-ului.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”