Închide meniul

Atanas Trică, prima reacţie după ce a marcat primul gol în Liga 1 şi a început să plângă. Momente emoţionante în Dinamo – Universitatea Craiova 1-6: „Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost ea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 21:51

Atanas Trică, prima reacţie după ce a marcat primul gol în Liga 1 şi a început să plângă. Momente emoţionante în Dinamo – Universitatea Craiova 1-6: „Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost ea

Atanas Trică a marcat primul său gol în Liga 1

Captură Telekom Sport

Moment emoţionat în Ştefan cel Mare. Nepotul lui Ilie Balaci a marcat primul său gol în Liga 1. Acesta a intrat în teren în minutul 77, în locul lui Andrei Ivan, şi a marcat peste 11 minute, din centrarea perfectă a lui Gustavo. Atanas nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu pot să descriu în cuvinte, este primul meu gol în Liga 1 şi sunt fericit. Când am văzut că am înscris, pur şi simplu am izbucnit în lacrimi. Am fugit la Mister să îi mulţumesc. Am simţit că am marcat. Aşa mă gândesc în fiecare seară, că dau gol cu FCSB şi Dinamo. Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost mama. Şi mi-au apărut şi tatăl meu, bunicul meu, toată familia. Îi dedic golul mamei mele„, a spus Atanas Trică la digisport.ro.

Atanas Trică vrea să calce pe urmele legendarului Ilie Balaci

Atanas și-a ales numărul 88 și speră că va prelua în viitor tricoul bunicului său. Ilie Balaci a scris istorie în Bănie cu numărul 8 pe spate.

Atanas are doar 16 ani și evoluează pe postul de atacant. „Ati” impresionează prin fizicul său, având o înălțime de 1,91m. Universitatea Craiova l-a adus în ianuarie 2021.

Tupeu de fotbalist! Atanas, către Ilie Balaci: ”Bat mai bine decât tine loviturile libere!” ”Minunea blondă”, reacție fabuloasă: ”Ce ai zis, mă?”

Atanas i-a transmis lui Ilie Balaci că execută mai bine decât el loviturile libere, moment în care fosta legendă din Bănie i-a transmis că dacă se va întâmpla acest lucru va organiza o conferință de presă și va spune: ”E mai bun decât mine”.

Reclamă

”Cu două săptămâni înainte să moară tata, a fost spectacol. Tata stătea pe fotoliul lui, Atanas stătea pe canapea și-i trimite lui tata pe whats app o filmare cu el când bate o lovitură liberă. Și-i zice lui tata: băi, eu bat mai bine ca tine loviturile libere.

Tata se ridică: ce ai zis, mă?

– Eu bat mai bine ca tine loviturile libere.

Reclamă 4 / 0/3

– Dacă tu bați loviturile libere mai bine decât mine, eu strâng toată presa, iau tot ce s-a scris în istorie despre mine, toate diplomele, licențele, tot și le rup. Zic: gata, el e mai bun. Din acest moment eu sunt nimeni, omul e mai bun. Aveau un stil de a se împunge unul pe altul”, a povestit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6. Umilință în Ștefan cel Mare! Atanas Trică, primul gol în Liga 1

”Câinii” au fost umiliţi din nou de olteni, după 0-5 în tur. Astfel, după cele două confruntări din sezonul regulat, gruparea din Ștefan cel Mare a înregistrat un umilitor 1-11 la general. Învingătorii au marcat prin Cîmpanu ‘9, Ivan ’45 (penalti), Markovic ’46, Bancu ’57, Gustavo ’65 şi Trică ’88. Pentru Dinamo a înscris Matei, în minutul 61, din penalty.

În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Aloe.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și