Închide meniul

Autocarul celor de la UTA Arad, vandalizat la Cluj! Poliția a intervenit: ”Au fost demarate verificări cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 15:17

Autocarul celor de la UTA Arad, vandalizat la Cluj! Poliția a intervenit: ”Au fost demarate verificări cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere!”

Poliția a intervenit după ce autocarul celor de la UTA Arad a fost vandalizat la Cluj

Hepta

  • Autocarul celor de la UTA Arad, vandalizat la Cluj
  • Poliția a intervenit

Autocarul celor de la UTA Arad, vandalizat la Cluj

„În dimineaţa zilei de azi, 8 februarie a.c., în jurul orei 8.50, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că pe elementele de caroserie ale autocarului unui club sportiv din municipiul Arad, aflat parcat, au fost găsite însemne invective, de culoare gri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost demarate verificări cu privire la săvărşirea infracţiunii de distrugere, sub aspectul cărora sunt desfăşurate cercetări şi investigaţii pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor responsabile de aceste acţiuni”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Cluj, potrivit news.ro.

Meciul CFR Cluj – UTA Arad are loc astăzi, pentru ”Stadionul Dr. Constantin Rădulescu”.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu a cerut ajutorul FRF și LPF înainte de CFR Cluj – UTA Arad

Dan Petrescu a avut o primă reacție după ce a fost criticat de Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB îl arătase cu degetul la finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, de îndată ce tehnicianul campioanei s-a plâns de modul în care au fost făcute programările.

„E un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune şi critică antrenorul echipei campioane. Mi se pare incredibil. Eu nu am dat niciodată într-un adversar, nu spun nimic de ei. Ori lucrează la o echipă, ori la o televiziune. Nu înţeleg… Federaţia, Liga, nu se sesizează.

Reclamă

Eu sunt atacat zilnic de acest personaj care lucrează la o echipă, dar şi la o televiziune. Nu vreau să spun despre cine este vorba (n.r. – întrebat dacă este vorba de oficialul FCSB, Mihai Stoica). Vreau să mă apăr. Este singura ţară din lume în care este permis aşa ceva. Acest personaj a stat doar în România, eu am fost în multe ţări, peste tot. Nu există aşa ceva.

Vezi-ţi de echipa ta. Stai la televiziunea ta sau la echipa ta. În fiecare săptămână are ceva despre mine. Este incredibil. Şi clubul lui ar trebui să reacţionez, mi se pare anormal să fiu luat la mână. Dacă nu lucra la echipă şi era ziarist ca voi, putea să scrie orice. Dacă voia să scrie că sunt prost, putea să scrie, ziaristul are dreptul să scrie, dar un om care lucrează la o echipă rivală, nu mi se pare normal„, a spus Dan Petrescu la conferința de presă, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj