Închide meniul

Dan Petrescu, atacat din toate părțile! Cornel Dinu l-a făcut praf pe antrenorul lui CFR Cluj: ”Nu ai ce să cauți pe terenul de fotbal!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 8:54

Dan Petrescu, atacat din toate părțile! Cornel Dinu l-a făcut praf pe antrenorul lui CFR Cluj: ”Nu ai ce să cauți pe terenul de fotbal!”

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj

Hepta

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dan Petrescu

Dan Petrescu l-a înjurat pe Billel Omrani, în timpul meciului de pe Oblemenco, dintre Universitatea Craiova și CFR, 1-1. Cornel Dinu crede că șefii lui CFR Cluj ar trebui să îl tempereze pe ”Bursuc”. În caz contrar, ”Procurorul” este de părere că tehnicianul nu ar mai trebui lăsat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ai ce să cauți pe terenul de fotbal când îți înjuri propriul jucător. Îi poți explica unde a greșit, dar când un antrenor apelează la astfel de lucruri… O astfel de atitudine este inadmisibilă.

Poți să fii supărat, dar strângi în tine, de aia ești pus acolo, să suferi, nu să îl înjuri! Indiferent de ce ar face, chiar dacă își bagă mingea în poartă, nu poți face asta. E vorba de stăpânire de sine, de educație”, a răbufnit Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica. Antrenorul lui CFR Cluj cere ajutorul FRF și LPF

Dan Petrescu a avut o primă reacție după ce a fost criticat de Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB îl arătase cu degetul la finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, de îndată ce tehnicianul campioanei s-a plâns de modul în care au fost făcute programările.

E un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune şi critică antrenorul echipei campioane. Mi se pare incredibil. Eu nu am dat niciodată într-un adversar, nu spun nimic de ei. Ori lucrează la o echipă, ori la o televiziune. Nu înţeleg… Federaţia, Liga, nu se sesizează.

Reclamă

Eu sunt atacat zilnic de acest personaj care lucrează la o echipă, dar şi la o televiziune. Nu vreau să spun despre cine este vorba (n.r. – întrebat dacă este vorba de oficialul FCSB, Mihai Stoica). Vreau să mă apăr. Este singura ţară din lume în care este permis aşa ceva. Acest personaj a stat doar în România, eu am fost în multe ţări, peste tot. Nu există aşa ceva.

Vezi-ţi de echipa ta. Stai la televiziunea ta sau la echipa ta. În fiecare săptămână are ceva despre mine. Este incredibil. Şi clubul lui ar trebui să reacţionez, mi se pare anormal să fiu luat la mână. Dacă nu lucra la echipă şi era ziarist ca voi, putea să scrie orice. Dacă voia să scrie că sunt prost, putea să scrie, ziaristul are dreptul să scrie, dar un om care lucrează la o echipă rivală, nu mi se pare normal„, a spus Dan Petrescu la conferința de presă, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și