Închide meniul

„Avem nevoie de el!” Liviu Ciobotariu, cuvinte uriașe pentru Gabi Tamaș după ce FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare: „Poate să joace lejer încă 2 sezoane”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 23:03

„Avem nevoie de el! Liviu Ciobotariu, cuvinte uriașe pentru Gabi Tamaș după ce FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare: „Poate să joace lejer încă 2 sezoane

Gabi Tamaș a dus-o pe FC Voluntari pe podiumul Ligii 1

Facebook FC Voluntari

Liviu Ciobotariu, cuvinte uriașe pentru Gabi Tamaș. Venit în iarnă la FC Voluntari, Tamaș a pus umărul serios la salvarea ilfovenilor de la retrogradare. A fost nevoie de baraj pentru asta, dar misiunea a fost îndeplinită. Deși va împlini curând 38 de ani, Ciobotariu speră că veteranul nu își va agăța ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu, cuvinte uriașe pentru Gabi Tamaș

„Avem nevoie de Gabi Tamaș. Sunt bucuros că îl am echipă. La modul în care se pregătește, poate să mai joace lejer două sezoane„, a declarat Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari – Dunărea Călărași 4-0.

Gabi Tamaș a jucat în prima parte a sezonului în Liga 2, pentru Universitatea Cluj. De când a venit la FC Voluntari, Tamaș a jucat 17 partide pentru ilfoveni. În acest interval, a reușit să-și treacă în cont și o pasă decisivă.

„Mă bucur că am reușit să salvăm această echipă. Vreau să felicit jucătorii. Au înțeles ce le-am transmis. Sunt bucuros. Am venit într-o situație delicată. Cu ajutorul jucătorilor și al conducerii am reușit să ne salvăm. Am reușit să prindem ultimul vagon din trenul Ligii 1”, a încheiat Liviu Cibotariu.

Gabi Tamaș: „Retragerea este problema mea!”

Gabriel Tamaş a evitat să dea un răspuns concret când a fost întrebat de retragerea din fotbal. Fundaşul de 37 de ani a spus că va lua o decizie după o discuţie cu cei din club.

Reclamă

Asta este problema mea, o voi discuta cu clubul. Vreți să mă chemați la națională? De ce e interesant? Îmi faceți vreun contract la televiziune? Mă bucur foarte mult că sunt alături de mine și mă susțin. Nu știu. Acum am terminat cu bine, stresul s-a dus și vom discuta zilele acestea soarta mea. Dacă voi pleca, dacă voi române, vedem”, a spus Tamaş, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și