Închide meniul

Avertisment pentru Edi Iordănescu! Pericolul Gigi Becali nu a trecut: „Să sperăm că el va decide totul”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 14:14

Avertisment pentru Edi Iordănescu! Pericolul Gigi Becali nu a trecut: „Să sperăm că el va decide totul

Gigi Becali anunțat plecarea lui Budescu de la FCSB

Hepta

Vicecampioana e pe 3 în România după FCSB – Clinceni 3-2, dar pericolul pentru Edi Iordănescu nu a trecut. FCSB s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR şi a reintrat în lupta pentru titlu. Gigi Becali trebuie însă ţinut departe de echipă, crede Adrian Neaga, fost jucător al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Edi Iordănescu

Sub comanda lui Edi Iordănescu, echipa roș-albastră a ajuns la patru victorii la rând, trei în Liga 1 și o calificare în Cupa României, iar Adrian Neaga este de părere că meritul este al antrenorului. După victoria contra echipei din Ilfov, fostul atacant al roș-albaștrilor a analizat situația de la FCSB. Speră ca, pentru binele echipei, Gigi Becali să-i dea în continuare mână liberă antrenorului.

„A fost un meci frumos, în care s-a impus echipa mai bună. FCSB este o echipă cu jucători foarte buni, dar trebuie să mai așteptăm câteva meciuri ca să vedem evoluția lor. Dar sunt jucători buni, tineri, care pot crește în timp. Se antrenează foarte bine și pot crește.

Să sperăm că Edi va face treabă bună la Steaua. Normal că a schimbat lucrurile. Se vede în jocul echipei că le-a schimbat. Să sperăm că el va decide totul în continuare la Steaua”, a spus Adrian Neaga, la Arena Națională, după FCSB – Academica Clinceni 3-2.

Gigi Becali nu mai vrea să audă de fotbal

Chiar astăzi, Gigi Becali a intervenit, supărat că FCSB nu a fost lăsată să închirieze stadionul Steaua pentru meciul cu Academica Clinceni. „Eu am mai spus, e vorba de bani publici aici. Dar, știți ce? Uitați de mine! Nu mă mai interesează. Am ieșit din viața publică. Mai aveam echipa, dar acum i-am dat-o lui Edi. Gata! Iar la FCSB șef este Edi!”, a spus patronul vicecampioanei, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și