Închide meniul

Basarab Panduru a identificat principala problemă de la Farul: „Știe și Hagi lucrul ăsta!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 21:09

Basarab Panduru a identificat principala problemă de la Farul: Știe și Hagi lucrul ăsta!”

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCS

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru a identificat principala problemă de la Farul. Analistul TV a analizat jocul elevilor lui Gică Hagi și a găsit punctul vulnerabil al constănțenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional are o părere bună despre jocul prestat de liderul din Liga 1, însă consideră că formația din Constanța are un dezavantaj față de principalele rivale.

Basarab Panduru a identificat principala problemă de la Farul: „Știe și Hagi lucrul ăsta!”

Concret, Basarab Panduru crede că Farul nu beneficiază de o bancă de rezerve foarte puternică, mai ales dacă e să o comparăm cu cele ale rivalilor. Iar în cazul în care unul dintre titulari se va accidenta, Pandi o vede pe Farul să aibă mari probleme.

„Sunt meciuri în care trebuie să schimbe şi ştie că trebuie să schimbe, adică nu schimbă de dragul de a schimba.

În primul rând, banca lui nu ştiu dacă este foarte bună. (n.r. el zice că avem bancă) Ştiu, că avem bancă, dar cei mai buni trei jucători ai lui, ăştia din faţă (n.r. Alibec, Munteanu, Mazilu), sunt în teren.

Reclamă

Ai Vlad Morar, ai Sali, ce mai ai pe acolo, dar ăştia trei sunt în teren. Dacă nu sunt ăştia trei, e o problemă. De anul ăsta, vezi că rezultatele astea bune vin şi pe un mijloc muncitoresc.

Cu Băluţă, cu Artean, cu Grameni, adică greu să treci din cinci-şase spre opt. Să zici că e Grameni puţin, dar Artean nu e. Nu se simte că sunt defensivi, se duc, se întorc cu echipa”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Gică Hagi vrea să o ducă pe Farul la următorul nivel: „Vom aduce jucători pe bani!”

„Regele” susține că plănuiește ca, în viitorul apropiat, Farul Constanța să nu se mai bazeze, în mod exclusiv, pe jucătorii aduși din propria academie și să facă transferuri pe bani.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi producem sportivi și întotdeauna o să vindem. Și Barcelona și orice echipă mare din lume, vinde și cumpără. Ideea noastră este ca la un moment dat să ajungem să cumpărăm jucători.

Trebuie să și cumpărăm. Deocamdată mergem înainte așa cum suntem noi, cu identitatea noastră și dacă se vor întâmpla lucruri mari la Farul, la un moment vum aduce și jucători pe bani.

Noi muncim în fiecare zi. Noi încercăm să găsim soluții. E treaba noastră internă. Avem obiectivele, le știm, le-am identificat. Încercăm să facem din Farul o echipă stabilă și puternică, care să aibă un proiect serios.

Eu am zis atunci despre multinaționale că ele pot veni în sport să investească ca și publicitate, ca parteneri, să poată să facă orice. Să cumpere acțiuni, o lege care să le dea un procent din cifra de afaceri.

Trebuie o lege unitară dată, pentru toată lumea și eu cred că dacă se implică multinaționalele cu un procent din cifra de afaceri, fotbalul cred că ar crește foarte mult în România”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și