Închide meniul

Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu, după ce „Bursucul” s-a dezlănțuit la adresa FRF: „Vrea reguli doar ca să îi fie lui bine!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 10:03

Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu, după ce Bursucul” s-a dezlănțuit la adresa FRF: Vrea reguli doar ca să îi fie lui bine!”

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu, după ce „Bursucul” s-a dezlănțuit la adresa FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului Farul – CFR Cluj, Dan Petrescu a avut un discurs dur legat de regulile din fotbalul românesc.

Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu, după ce „Bursucul” s-a dezlănțuit la adresa FRF

Analistul TV nu i-a dat însă dreptate „Bursucului” și l-a contrazis, oferind argumente solide.

„Oamenii în general vor introduse reguli ca să le fie doar lor bine. Nu vine cineva cu o idee care să ajute pe toată lumea!”, a răbufnit Panduru.

Ce a declarat Dan Petrescu despre regulile din fotbalul românesc

Antrenorul de la CFR Cluj a criticat din nou dur regulamentele Federației Române de Fotbal.

Reclamă

La finalul meciului cu Farul, câștigat clar, scor 3-0, tehnicianul a tras din nou un semnal de alarmă în privința regulilor din fotbalul românesc.

„Echipa care o să fie pe primul loc o să fie defavorizată, punctele trebuie să fie lăsate acolo. Sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg. Chelsea are 30 de jucători de exemplu, iar eu am doar 22. De ce? Nu înțeleg! Eu mă bat de 5 ani să se mărească lista pentru că am foarte multe meciuri și nu îmi ajung jucătorii. CFR are mai multe meciuri decât Chelsea.

Lasă clubul să aibă 30 de jucători. Lasă-mă pe bancă cu 11 jucători. Toate cluburile au fost de acord, FRF nu a fost. Trebuie să trimit jucătorii în tribună și se supără. Dacă i-aș ține pe bancă, s-ar simți și ei fotbaliști. Nu înțeleg de ce nu se face în România ca în Franța, Spania, Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Noi tot timpul facem invers. Numai în România antrenează cine vrea, cine n-are licență..eu chiar nu ințeleg. Hai să fim și noi normali. Regula U21 nu stiu ce bine a adus fotbalului românesc, că la națională nu batem pe nimeni.

Dacă echipa națională ar bate meci de meci, ar fi bine, dar noi nu batem pe nimeni. Am fost și în Anglia, am antrenat peste tot in lumea asta, cum sa faci regulă U21? Râde lumea de tine”, a declarat Dan Petrescu.

 

 

 

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu, după ce „Bursucul” s-a dezlănțuit la adresa FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și