Închide meniul

Becali, virulent la adresa oltenilor: "Să îl clonăm pe Bîrsan! Punem numai Bîrsani, punem și la centru, punem și la linii"

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2020, 9:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Becali, virulent la adresa oltenilor: "Să îl clonăm pe Bîrsan! Punem numai Bîrsani, punem și la centru, punem și la linii"

Profimedia

Gigi Becali

  • Becali, atac la Marcel Bîrsan
  • Patronul FCSB, răspuns ironic pentru olteni
  • Craiova a cerut amânarea finalei Cupei României

Oltenii se tem că s-ar şti prea repede toate echipele calificate în cupele europene. Astfel, FC Botoşani ar putea să nu mai aibă nicio miză în disputa cu CFR Cluj, din penultima etapă. Becali le- a răspuns ironic oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a atacat şi pe Marcel Bîrsan, cel pe care patronul FCSB îl acuză că nu a dat două penalty-uri echipei sale în derby-ul din Bănie. 

"Acum îi intreb și eu pe ei. Astra era motivată când a jucat cu noi și ne-a bătut? Era motivată Astra când a făcut 2-2 cu CFR și i-a scos din cursă? Acum ce să le facem? Eu mai vreau încă doi Bîrsani. Să îl clonăm pe Bîrsan și să îl dăm la toate meciurile Craiovei. Punem numai Bîrsani, punem și la centru, punem și la linii. Dacă nu spui nimic, iar ți-l dă pe Bîrsan. El nu mai are ce să caute la FCSB. Îi dăm bani, îi dăm pensia, dar nu are ce să mai caute. Dacă ăla îl atinge de 3 ori pe Tănase în fața lui, iar el se uită… Unde ești, mă, la muls oile?”, a spus Becali. 

Reclamă

Universitatea Craiova a cerut amânarea finalei Cupei României

În cazul unui succes al FCSB în finala Cupei României, atât FCSB cât și FC Botoșani ar avea asigurată prezența în viiitorul sezon al cupelor europene, cu două etape înainte de final. Considerăm că menţinerea acestei date de programare a finalei ar afecta grav integritatea competiţiei”, a fost cererea formulată de conducătorii Universităţii Craiova.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!