Închide meniul

Billel Omrani a cerut un salariu uriaș pentru a rămâne la CFR Cluj! Gigi Becali l-ar putea transforma în cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 9:04

Billel Omrani a cerut un salariu uriaș pentru a rămâne la CFR Cluj! Gigi Becali l-ar putea transforma în cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Billel Omrani este dorit de Gigi Becali la FCSB

Getty Images

Negocierile dintre CFR și Omrani, pentru prelungirea contractului, s-au împotmolit atunci când atacantul de 28 de ani a cerut cel mai mare salariu din Liga 1, 480.000 de euro pe an. Clujenii au refuzat și acesta a intrat în ultimele 6 luni de contract. Rămâne de văzut cu ce salariu îl va ademeni Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are dreptul să negocieze de pe acum transferul lui Omrani, care însă ar ajunge la FCSB abia la vară. Latifundiarul susține că i-a pregătit deja o primă de instalare de 500.000 de euro.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Billel Omrani

”Bălgrădean a semnat cu CFR a apărat două meciuri şi nu ştiam de ce. A luat şi un autogol cu Botoşani. Mâine îi fac o ofertă lui Omrani. Se merită să îi dau 500.000 de euro la semnătură, ca şi cum l-ai cumpăra. Dacă am ajuns la 6 puncte, îmi permit să îl iau pe Omrani. Am mai mare curaj acum.

Dacă semnez acum cu el nu îl mai bagă Dan Petrescu aşa cum nu l-am mai băgat nici eu pe Bălgrădean după ce am aflat că a semnat cu ei. Eu spun adevărul. O să îl iau şi eu pe Omrani, îl anunţ. Îi fac ofertă. Dacă semnează, nu mai spun. Fac şi eu ca ei. Dacă semnează, nu mai spun. Ca să stea în dilemă.

Prima dată când l-am vrut pe Omrani ne-a cerut 250.000 de euro celor de la CFR. Până la urmă, impresarul a trădat atunci şi s-a înţeles cu cei de la CFR Cluj. Dacă semnează nu vă mai spun ca să fim chit. Este cel mai bun atacant Omrani. E şi de vândut că are 29 de ani. Dacă avea 30 nu îi dădeam 500.000 de euro. Pot să iau pe el un milion de euro pe el la orice oră„, a anunţat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Billel Omrani, în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj

Billel Omrani se află în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj și ar putea veni gratis la FCSB, la sfârșitul sezonului. Atacantul francez nu s-a înțeles până acum cu conducerea campioanei în privința prelungirii înțelegerii.

5 goluri în 19 meciuri de Liga 1 a înscris Billel Omrani pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1.

Gigi Becali a anunţat că l-a luat pe Florin Achim

Până să anunţe că îl va oferta pe Billel Omrani, Gigi Becali a spus că l-a luat Florin Achim, jucător care s-a despărţit în această iarnă de Academica Clinceni. Achim este văzut de patronul FCSB ca fiind înlocuitorul perfect pentru Vali Creţu, cel care a intrat în dizgraţia lui Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„L-am luat pe Achim ca să nu mai primim niciun autogol. Să vadă Creţu cum e presiunea de pe bancă. Pe Haruţ l-am dat ca să pot să îl iau pe Edjooma. Eu îi spun Boodjema. Poate juca şi Ovidiu Popescu fundaş dreapta ca să nu luăm autogol. Şi azi am fost aproape să luăm autogol de la Creţu„, a anunţat Gigi Becali

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și