Închide meniul

Bogdan Vintilă îşi caută echipă după ce a fost demis de la FCSB. „Asta vreau să fac, cu riscul de a fi dat afară!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 august 2021, 9:38

Bogdan Vintilă îşi caută echipă după ce a fost demis de la FCSB. „Asta vreau să fac, cu riscul de a fi dat afară!

Bogdan Vintilă îşi caută echipă după ce a fost demis de la FCSB

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Tehnicianul de 49 de ani a fost trimis iniţial la echipa a doua a roş-albaştrilor, dar între timp a plecat de la echipa din Berceni. Duce acum lipsă de oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Vintilă îşi caută echipă după ce a fost demis de la FCSB

„Pentru moment, mă bucur de familie, pentru că neavând angajament îmi petrec mult mai mult timp cu familia și aveam nevoie de această perioadă. Încerc să scot ce e mai bun din această perioadă. Mai muncesc pe lângă casă, mai ajut soția la treburile gospodărești, ne vedem de viață în continuare.

Sunt antrenori care nu au angajament. E o problemă pe care o cunoști încă de când te faci antrenor, pentru că sunt puține echipe și foarte mulți antrenori. Iar pentru a prinde un angajament trebuie să ai o anumită doză de șansă, să cunoști persoanele potrivite la momentul potrivit. Eu acum aștept și îmi doresc să preiau orice echipă la orice nivel, pentru că îmi place să antrenez. Nu sunt genul de antrenor care așteaptă proiectul ideal, cu salarii la zi, cu un lot bun. Nu, pentru că e foarte greu să găsești la noi așa ceva și trebuie să știi să te adaptezi. Sunt situatii la noi în care tu, ca antrenor, trebuie să te descurci și cu trei mingi și fără refacere. Trebuie să-ți meargă mintea și să faci tot ce e posibil.

Bogdan Vintilă: „Nu am mers la FCSB pentru CV”

(n.r. Nu te ia imediat cineva doar pentru că ai trecut pe la FCSB) Da, probabil lumea a acuzat că am mers la FCSB pentru CV. Chiar nu am mers din acest motiv. Am mers pentru că era o provocare, am mers pentru că sunt antrenor și îmi doresc să antrenez, am mers pentru că știam în proporție mare jucătorii care erau acolo, pentru ca au lucrat la Viitorul cu mine. Am mers pentru că îmi place să antrenez.

Sunt antrenorul care vrea să joace fotbal spectaculos, cu riscul de a fi dat afară. Pentru că, vă dau un exemplu, la Metaloglobus am promovat din Liga 3 în Liga 2, după care am mers pe același nucleu de jucători și nu am adunat așa de multe puncte, adică am adunat ceva puncte pe un joc spectaculos, dar nu marcam. Adică jucam un fotbal modern cu jucători de Liga 3 care au promovat la Liga 2. Nu am facut foarte multe achizitii. La Voluntari la fel”, a declarat Bogdan Vintilă pentru prosport.ro.

Reclamă

Cu Dinu Todoran pe bancă, FCSB este pe poziţia a 4-a în Liga 1. Are două victorii şi două remize.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și