Închide meniul

Cât va câștiga Andrei Dumiter la FCSB! Gigi Becali i-a oferit mai puțin de jumătate din salariile „perlelor” Tănase și Coman

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2021, 17:02

Reclamă
Cât va câștiga Andrei Dumiter la FCSB! Gigi Becali i-a oferit mai puțin de jumătate din salariile „perlelor Tănase și Coman

Ce salariu va avea Andrei Dumiter la FCSB

Hepta

Andrei Dumiter va avea un salariu de 9.000 de euro pe lună la FCSB, potrivit Fanatik. Suma reprezintă o creștere cu 3.000 de euro față de cât câștiga la Sepsi în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu va avea Andrei Dumiter la FCSB

Cu toate acestea, salariul lui Dumiter nu se compară cu cel al „perlelor” lui Becali. Până și cehul Ondrasek, jucător care nu este în grațiile patronului, va câștiga mai mult.

Cu 20.000 de euro pe lună, Ondrasek câștigă mai mult decât salariul lui Dumiter dublat. Cu toate acestea, cehul are zilele numărate la FCSB și ar putea să nu se bucure pe deplin de banii patronului.

Aceeași sumă o încasează și Florin Tănase, golgheterul lui FCSB din sezonul trecut. Gigi Becali este dispus chiar să-i crească remunerația de la 20.000 de euro la 40.000 de euro, ca să-l convingă să rămână la FCSB.

Tot 20.000 de euro pe lună îi dă Becali și lui Florinel Coman. „Perla” lui FCSB vine după un sezon plin de accidentări, dar ar putea să-și facă din nou aparația pe teren în meciul cu Șahtior Karagandy, din turul 2 preliminar al Conference League.

Reclamă

Andrei Dumiter semnează cu FCSB

Gigi Becali s-a înţeles deja cu Sepsi, iar covăsnenii vor încasa 350.000 de euro. Mai mult, Sepsi păstrează şi 20% din drepturile jucătorului în cazul unui viitor transfer.

În vârstă de 22 de ani, Dumiter este cotat la 100.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Sezonul trecut, acesta a evoluat în 9 meciuri pentru Sepsi, reuşind să marcheze un gol. Reuşita a venit chiar împotriva FCSB-ului, în cadrul unei remize din play-off, scor 2-2.

Luna trecută, atacantul de 22 de ani a decis să rămână la Sepsi, chiar dacă conducătorii clubului din Sfântu Gheorge ajunseseră la un acord cu Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia l-a scos din sărite pe patronul FCSB, care a dat de pământ cu atacantul. „Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere! A fost și unul Chindriș care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai știu eu ce echipe și unde a ajuns?

Tot așa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu știe cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer și l-a îmbârilgat pe Chindriș să nu vină la noi. Așa a făcut și impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoși”, spunea Becali pentru ProSport.

 

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și