Închide meniul

Câți jucători s-au prezentat la reunirea lui Dinamo. Cu cine dispută „câinii” primul amical al verii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iunie 2022, 21:52

Câți jucători s-au prezentat la reunirea lui Dinamo. Cu cine dispută „câinii primul amical al verii

Dinamo va juca în Liga 2

Fanii lui Dinamo, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Gică Mihali, antrenorul de la U19 al lui Dinamo a preluat conducerea și la echipa mare. Acesta a dezvăluit că 23 de jucători s-au prezentat la reunirea de la Săftica. „Câinii” și-au programat până acum un singur amical, cu Concordia Chiajna, pe 2 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au fost 23 de jucători. 20 și 3 portari. Am avut și ceva absențe, vreo 3-4 copii care au avut azi BAC-ul. Buleică a fost învoit, Grigore am înțeles că are ceva probleme, s-ar întoarce și el miercuri. Moura, la fel, se întoarce miercuri. În schimb, avem ceva surprinzător, ceva ce nu există în țara asta – baza de la Săftica plus terenul de antrenament, e ceva extraordinar. Măcar atât să avem și noi.

Câți jucători s-au prezentat la reunirea lui Dinamo

Dintre jucătorii vechi am înțeles că au rămas Radu, dar nu știu situația lui, Rodriguez, cu care am făcut un singur antrenament și m-a impresionat, nu știu de ce a jucat așa puțin copilul ăsta. E foarte dificil să mai stea aici, are până pe 30 iunie contractul. Din ceilalți mai sunt Moura, Patriche, Buleică, Măgureanu, Bordușanu, Crețu.

Am înțeles de la domnul Zăvăleanu că s-a închis cu Steliano Filip. Nu cred că se putea păstra, avea un salariu foarte mare pentru Liga 2, cum e cazul și pentru alții.

Dacă o să aducă încă 3-4 jucători, n-ar fi probleme. Dacă azi transferă Dinamo 5 jucători cu experiență, nu va avea nicio problemă să intre în play-off și să se bată la promovare. Cu acest lot e foarte greu. Chiar dacă sunt optimist, e foarte greu, dar avem un atu – cei care sunt tineri au un an de experiență în Liga 1, iar pentru noi e un câștig.

Reclamă

Avem un singur amical stabilit până acum, pe 2 iulie, cu Concordia Chiajna, la noi. Avem sâmbătă un meci școală între noi”, a spus Gică Mihali, conform digisport.ro.

Dinamo nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istorie şi nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2. Arena din Ştefan cel Mare va fi demolată pentru a face loc unul nou stadion, iar „câinii” au probleme în a-şi găsi o nouă casă.

Administratorul judiciar clubului a dezvăluit că, cel mai probabil, Dinamo va juca la Colentina. Acolo va încerca să obţină promovarea.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt discuţii legate de Stadionul Naţional, dar am înţeles că nu mai există zona vestiarelor. Prima noastră opţiune este Colentina. Suntem în negocieri cu propietarii de acolo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la o conferinţă de presă.

Fanii din DBB caută bani pentru Liga 2

Fanii din DDB încearcă să facă rost de finanţare şi cer ajutorul dinamoviştilor cu bani. Îşi doresc să întoarcă din drum aproximativ 1.000 de fani care au oprit finanţarea după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a lui Dinamo.

Avem mai multe modalităţi de strângere de fonduri în următoarele două luni. Primul este acela de a readuce membrii în programul DDB. Au fost nemulţumiri, au fost membri careu au decis să plece din program. Sunt şi erori pe care noi le-am comis, dar ei sunt extrem de importanţi pentru noi în această luptă prin care noi vrem să salvăm. La un simplu calcul, 1.000 de membri reveniţi în program înseamnă aproximativ 50.000 de euro. Sumă care va ajuta la salvarea clubului. Noi ne-am propus un target de a reajunge la 10.000 de membri activi în următoarele 2 luni„, a declarat unul dintre liderii din DDB.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și