Închide meniul

Ce răspuns a dat Octavian Popescu când a fost întrebat dacă aşteaptă convocarea la naţionala României

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2022, 15:24

Reclamă
Ce răspuns a dat Octavian Popescu când a fost întrebat dacă aşteaptă convocarea la naţionala României

Tavi Popescu, lăudat de Viorel Moldovan

Hepta

„Nu ma gândesc la convocare. Dacă e să vină convocarea o să fiu foarte fericit, dar nu mă gândesc să fiu deja la echipa mare, o iau uşor, pas cu pas”, a spus Popescu, după FCSB – Voluntari 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile. Ultimul gol l-a reușit în poarta lui FC Voluntari și a adus victoria în minutul 90+4.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Edi Iordănescu, legat de Octavian Popescu

De altă părere este patronul de la FCSB. Gigi Becali susţine că Popescu nu poate lipsi din naţională şi are un mesaj clar pentru selecţionerul Edi Iordănescu.

„Nu știu dacă îl va chema la națională pe Octavian Popescu. Dar dacă nu îl convoacă, înseamnă că nu are treabă cu fotbalul. E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri.

E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar. Dacă nu e luat la naţională, Edi să îşi ia adio. Poate îi întunecă Dumnezeu mintea şi va claca cum au clacat şi alţii care au făcut lucruri împotriva mea.”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu

Gigi Becali l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu, spunând că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar.

Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc.”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și