Închide meniul

Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro: „Își așteaptă rândul”

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 15:50

Reclamă
Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro: Își așteaptă rândul”

Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro

Mihai Costea, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro. Florin Costea a făcut un anunț despre viitorul fratelui său, Mihai Costea, care a ajuns să joace în eșalonul scund al fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele lui Florin Costea s-a transferat în această vară la CS Mioveni, echipă care a retrogradat anul trecut în Liga a 2-a. Mihai Costea a jucat puțin însă pentru echipa argeșeană, iar acum fratele său a vorbit despre planurile de viitor ale acestuia.

Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro. Dezvăluirea lui Florin Costea

Florin Costea, care este legitimat în prezent la ARO Câmpulug, a vorbit despre situația fratelui său de la CS Mioveni. Acesta a declarat faptul că are încredere în fratele mai mic și speră că Mihai va reuși să se impună la formația pregătită de Constantin Schumacher:

„Joacă la Mioveni. Vine și el după o perioadă în care nu a jucat, se pregătește și speră în continuare să joace. Echipa merge bine și probabil o să îi vină și lui rândul. Am încredere că va intra și va juca. Știți cum este, când echipa merge bine nu prea poți să spui ceva”, a spus Florin Costea, potrivit digisport.ro.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mihai Costea era văzut drept unul dintre cei mai promițători jucători din România și se transfera la FCSB. Totuși, acesta a dezamăgit în tricoul „roș-albaștrilor” și a plecat de la echipa lui Gigi Becali din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

În cariera sa a jucat pentru FCU Craiova, FCSB, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah SC, Al-Arabi, Chindia Târgoviște, Progresul, ARO Câmpulung, Viitorul Dăești și CS Mioveni. În momentul de față este cotat la suma de 10.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2010, atunci când valora suma de 1,5 milioane de euro.

Ce s-a ales de Florin Costea, la 38 de ani

Atacantul care are 6 selecţii la naţionala României îşi pregăteşte momentul în care îşi va agăţa, oficial, ghetele în cui. A început studiile la Şcoala de Antrenori şi, după terminarea studiilor, visează să primească o ofertă de la Adrian Mititelu.

„Momentan sunt acasă. Nu am mai jucat nicăieri, după perioada de la Câmpulung. Să vedem din iarnă, mă gândesc dacă mai merg undeva, dacă nu, îmi continui cursurile de antrenor. Oferte au fost şi din Liga 3 şi din Liga 4, dar la aproape 39 de ani, vorba vine oferte… (n.r. râde). Au fost discuţii cu anumite cluburi, dar să vedem din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Acum sunt la cursuri pentru a-mi lua licența B. Fac Școala de Antrenori aici în România și aici o să mi-o fac în continuare, nu o să plec nicăieri. Și eu mă gândesc pe viitor să antrenez la Craiova, dar mai întâi să îmi termin studiile. Vreau să rămân în fotbal, să vedem din ce postură. Am și eu multe lucruri de oferit”, a declarat Florin Costea, potrivit sursei citate anterior.

Florin Costea, a ajuns liber de contract la FCSB, în 2011. A părăsit echipa „roș-albastră” după doar un an, din postura de jucător liber de contract. În cariera sa a jucat pentru: Râmnicu Vâlcea, FCU Craiova, FCSB, Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula, Zakho SC, Șirineasa, Atletic Bradu, Viitorul Dăești, iar, în prezent, este legitimat la ARO Câmpulung.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2009, atunci când valora suma de 4 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și