Închide meniul

Cum îl ademenește Mititelu pe Adi Mutu la FC U Craiova 1948! Salariul pe care îl poate lua „Briliantul” în Bănie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2021, 19:32

Cum îl ademenește Mititelu pe Adi Mutu la FC U Craiova 1948! Salariul pe care îl poate lua „Briliantul în Bănie

FRF

Ce salariu i-a oferit Mititelu lui Mutu

Așa cum AS.ro a anunțat în exclusivitate, Adrian Mutu negociază cu Adrian Mititelu pentru a prelua banca celor de la FC U Craiova 1948. „Briliantul” a transmis că vrea să antreneze o echipă de club care își propune să facă performanță. Din acest punct vedere, Mutu crede că FC U Craiova 1948 este o echipă „interesantă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu i-a oferit Mititelu lui Mutu la FC U Craiova 1948

„Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă super-interesantă.

Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a spus Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Au ieșit la iveală și detalii importante despre negocierile dintre Mutu și Mititelu. „Briliantul” ar urma să încaseze 14.000 de euro pe lună dacă acceptă oferta oltenilor, potrivit Pro Sport.

Cu 14.000 de euro pe lună, Mutu l-ar depăși pe Dinu Todoran la FCSB. Gigi Becali plătește, în general, 10.000 pe salariul antrenorului.

Reclamă

Adrian Mutu este istorie pentru România U21

Burleanu și-a luat gândul de la Mutu. Contractul „Briliantului” cu FRF a expirat imediat după Campionatul European de Tineret din luna martie.

„Viziunea noastră, a FRF, este cu ce selecţioner începem campania ne dorim şi să terminăm campania de calificare. De aceea, cred că în momentul de faţă, şansele de a continua împreună sunt destul de mici. Avem o relaţie bazată pe sinceritate, Adi are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate, astfel încât cred că Adi în perioada următoare va trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte clubul pe care îl va antrena”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF, într-o conferință de presă.

Adrian Mutu a fost instalat pe banca selecționatei de tineret ianuarie 2020. „Briliantul” a strâns 7 meciuri la conducerea tricolorilor mici. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește echipele de club, Adrian Mutu a mai antrenat-o doar pe FC Voluntari. El a reușit atunci să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare, câștigând cu 4-1 la general barajul împotiva Chindiei Târgoviște.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și