Închide meniul

CFR Cluj a câștigat primul amical al verii. Ce jucători au debutat pentru echipa lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2022, 21:34

CFR Cluj a câștigat primul amical al verii. Ce jucători au debutat pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj a câștigat primul amical al verii

Jucătorii lui CFR Cluj, în timpul unui antrenament / as.ro

CFR Cluj a câștigat primul amical al verii, 2-0 cu FC Koper, echipă care a terminat pe locul secund în Slovenia în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croații Gabriel Debeljuh, în minutul 10, și Marko Dugandzic, în minutul 53, au marcat golurile care au adus victoria pentru CFR Cluj.

CFR Cluj a câștigat primul amical al verii

Dintr noii veniți, au fost titulari la CFR Cluj Christopher Braun și Karlo Brucic. Au mai intrat în repriza a doua și Lovro, Muhar și Mistrati.

CFR Cluj în prima repriză: Bălgrădean – Braun, Graovac, Yuri, Brucic – Boateng, Bordeianu, Păun – Deac, Birligea, Debeljuh

CFR Cluj în repriza secundă: Sava, Itu, Roger, Bălan, Hoban, Lovro, Muhar, Mistrati, Sacko, Dugandzic, Petrila

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)

CFR Cluj se va află în cantonament în Austria, unde va rămâne până pe 26 iunie. Echipa lui Dan Petrescu urmează să mai joace cu Napredak Kruševac, pe 21 iunie, Partizan Belgrad, 24 iunie și Hajduk Split, 25 iunie.

CFR Cluj l-a transferat pe Jefte Betancor

Jefte Betancor a plecat în Austria, acolo unde CFR Cluj se află în cantonament. Atacantul se va alătura lotului campioanei, după ce Dan Petrescu şi Hagi au bătut palma.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului, scriu cei de la prosport.ro.

FCSB l-a luat de la CFR Cluj pe Racid Bouhenna

Gigi Becali a anunțat transferul lui Rachid Bouhenna la FCSB. Fundașul a părăsit cantonamentul CFR-ului din Austria.

“M-am înțeles cu el (n.r. – Rachid Bouhenna), am rezolvat cu fundașii într-o zi”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Conform gsp.ro, latifundiarul din Pipera i-a oferit lui Bouhenna un salariu de 12.000 de euro pe lună. Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată.

Tot azi, Gigi Becali a anunțat și transferul lui Joyskim Dawa de la FC Botoșani. FCSB s-a grăbit să-l aducă pe fundașul camerunez ca să nu fie „suflat” de rivala CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și