Închide meniul

CFR Cluj a început „revoluţia” pe piaţa transferurilor! Jucătorii pe care îi primeşte Dan Petrescu pentru a ataca grupele Champions League

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2022, 16:35

CFR Cluj a început „revoluţia pe piaţa transferurilor! Jucătorii pe care îi primeşte Dan Petrescu pentru a ataca grupele Champions League

Dan Petrescu primeşte întăriri

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

  • CFR Cluj a început „revoluţia” pe piaţa transferurilor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

CFR Cluj a început „revoluţia” pe piaţa transferurilor. Dan Petrescu are ca obiectiv calificarea în grupele UEFA Champions League, iar conducerea din Gruia se conformează şi aduce jucători. Doi mijlocaşi cu experienţă în cupele europene sunt ultimii doi fotbalişti care vor semna cu campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Traseul lui CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League va începe încă din primul tur preliminar, motiv pentru care Dan Petrescu primeşte întăriri.

CFR Cluj a început „revoluţia” pe piaţa transferurilor

Vito Hammershoy-Mistrati, fostul adversar al lui CFR Cluj din Conference League, va ajunge în Gruia, după cum anunţă prosport.ro. Ultima oară la Randers, mijlocaşul de 29 de ani a marcat 10 goluri. Experienţa din Liga 1 va fi prima în afara ţării pentru jucătorul cotat la 800.000 de euro.

Reclamă

Karlo Muhar, tot mijlocaş, este al doilea nume care va semna cu ardelenii, potrivit sursei citate. Croatul de 26 de ani, care este cotat la 600.000 de euro, a evoluat ultima oară pentru CSKA Sofia şi a bifat prezenţe în Conference League. Acesta a fost crescut de academia celor de la Dinamo Zagreb.

Christoper Braun, primul transfer al celor de la CFR Cluj

Christoper Braun este primul transfer făcut de CFR Cluj după ce a câştigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Cei de la FC Botoşani au anunţat, oficial, că fundaşul a plecat de la echipa lui Marius Croitoru. Christopher Braun va juca în sezonul viitor la CFR Cluj.

Reclamă

Fundaşul dreapta de la FC Botoşani nu şi-a mai prelungit contractul cu echipa lui Marius Croitoru. Braun s-a înţeles încă din iarnă cu CFR Cluj, atunci când a intrat în ultimele 6 luni de contract.

„Christoper Braun s-a despărţit de FC Botoşani şi a luat calea Clujului! Iţi mulţumim în mod deosebit pentru întreaga perioadă petrecută la noi, pentru profesionalismul de care ai dat dovada atât în pregătire, cât şi în fiecare meci!

Ai fost unul dintre stâlpii echipei şi un exemplu de dăruire, din primul şi până în ultimul minut jucat, inclusiv în perioada de după semnarea contractului cu noua ta echipă. Cu recunoştinţă pentru tot ce ai făcut pentru noi, 5345 de minute jucate în 64 de meciuri în cele două sezoane, încununate cu 1 gol şi 6 pase de gol, îţi dorim mult succes în cariera!„, a transmis FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a vorbit despre plecarea lui Runar Sigurjonsson de la CFR Cluj

Dan Petrescu a vorbit despre plecarea lui Runar Sigurjonsson de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei a mai spus şi de ce l-a folosit mai puţin pe finalul sezonului, deşi mijlocaşul islandez era unul dintre cei mai valoroşi jucători din lotul campioanei.

Runar Sigurjonsson a decis să nu îşi mai prelungească înţelegerea cu CFR Cluj, iar de la 1 iulie va deveni jucător liber de contract. Islandezul a jucat 24 de meciuri pentru CFR Cluj în toate competițiile şi a marcat de 5 ori. Totodată, a reuşit şi să dea 3 pase de gol.

”Runni, de câte ori s-a antrenat, l-am băgat. El a fost foarte mult plecat, a avut tendonul rupt sau aproape rupt. Când lega 7-10 zile de antrenament, îl băgam fiind este un fotbalist foarte bun. Un jucător de atac excelent. Ce pot să am eu cu un jucător bun?

În cariera mea de 20 de ani, nu a fost un jucător care a plecat de la mine și a fost mai bun în altă parte. Prost oi fi, dar ochi am. Sigurjonson era un jucător foarte bun, dar el nu se antrena deloc. Din motive medicale. El voia să joace mereu. Odată a plecat în Islanda 10 zile, că naște nevasta.

La mine, când a murit tata, eu am fost la antrenament. Eu nu am pierdut niciun antrenament în viața mea. Dar dacă el a gândit așa, l-am lăsat să plece. El a pierdut pregătirea atunci”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 O fostă câştigătoare de Liga Campionilor, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat