Închide meniul

CFR Cluj a prezentat 4 jucători. Loviturile date de echipa lui Dan Petrescu într-o singură zi. Cine e înlocuitorul pentru Camora

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 13:23

CFR Cluj a prezentat 4 jucători. Loviturile date de echipa lui Dan Petrescu într-o singură zi. Cine e înlocuitorul pentru Camora

CFR Cluj a făcut 4 transferuri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj a prezentat 4 jucători tineri, semn că Dan Petrescu se gândeşte deja la sezonul viitor. Este vorba de Yeboah Emmanuel (19 ani, atacant, Ghana), Adjani Abdoul Kader (18 ani, mijlocaş central, Coasta de Fildeş), Jah Mustapha (18 ani, atacant, Gambia), şi de Orman Davis (19 ani, fundaş stânga, Panama), scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, favorită în lupta pentru titlu

CFR Cluj e mare favorită să câştige al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Campioana a avut un parcurs aproape de perfecţiune în sezonul regular. CFR Cluj a obţinut 76 de puncte din 90 posibile în cele 30 de etape ale sezonului regular.

Va intra în playoff cu 38 de puncte. FCSB a terminat în genunchi sezonul regular şi a obţinut 3 puncte în ultimele 3 etape. FCSB a acumulat 62 de puncte şi va porni în playoff cu 31 de puncte. Este cea mai mare diferenţă de puncte de când în Liga 1 s-a implementat acest sistem nou.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că titlul nu este jucat, chiar dacă echipa sa are un avans consistent.

Avem cinci victorii la rând acum, dar, din păcate pentru noi, vine tăierea de capete, adică tăierea de puncte şi trebuie să ne trezim la realitatea care o să înceapă, începe alt campionat şi nu sunt de acord că începem cu jumătăţile de puncte. Dacă se juca fără înjumătăţire, eram de acord să se joace play-off-ul cât vor ei.

Reclamă

Cred că e un record în istoria fotbalului românesc (n.r. – că din 90 de puncte a pierdut numai 14), a fost cel mai bun sezon, dar nu am câştigat nimic. În play-off vin zece finale şi e posibil orice, toate echipele sunt bune, toate au loturi şi mă aştept să avem zece meciuri la limită, cu mici detalii şi vor fi pe viaţă şi pe moarte„, a declarat Petrescu.

Citește și:
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și