Închide meniul

CFR Cluj, campioana României | Ardelenii își înțeapă rivali: „Au zis că suntem bătrâni!” Jucătorul care și-a anunțat plecarea imediat după cucerirea titlului

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2021, 23:01

CFR Cluj, campioana României | Ardelenii își înțeapă rivali: „Au zis că suntem bătrâni! Jucătorul care și-a anunțat plecarea imediat după cucerirea titlului

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj, campioana României

  • CFR Cluj e campioana România
  • Reacția jucătorilor lui Iordănescu

CFR Cluj, campioana României. Ardelenii au ajuns la 4 titluri la rând, performanță fără precedent în ultimii 20 de ani în fotbalul românesc. În total, CFR a ajuns la 7 titluri, devenid cea mai de succes echipă din provincie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, campioana României | Mihai Bordeianu: „Au zis că suntem bătrâni!”

Bordeianu a ținut să-și înțepe adversarii după un nou titlu. Mijlocașul din Gruia le-a închis grua celor care au spus că CFR Cluj are jucători prea bătrâni.

„Oamenii sunt datori să vorbească. Noi cel mai bine am simțit asta. De-a lungul sezonului colegii mei au avut momente bune și mai puțin bune. Asta e viața unei echipe. Am demonstrat că suntem bărbați. Încă o dată am demonstrat că, dacă suntem uniți, nimeni nu ne poate sta în față”, a declarat Mihai Bordeianu, după FC Botoșani – CFR Cluj 0-1.

Reclamă

CFR Cluj are cea mai mare medie de vârstă din Liga 1, 29,4 ani. În comparație, FCSB, cu 23,7 ani, este cea mai tânără echipă din Liga 1.

Nu știu cât contează că am ieșit campioni chiar la Botoșani. Sunt doar fericit că o echipă din provincie a reușit să căstige 4 titluri la rând. Mă bucur că am fost de fiecare dată parte din echipa care a câștigat. Știam că ne aștepta un meci greu la Botoșani. Era și o încărcătură pentru mine. Am încercat să conservăm rezultatul. Din fericire, a ieșit bine”, a mai spus Mihai Bordeianu.

Reclamă

În ceea ce privește viitorul său, Bordeianu și-a facut deja planurile. Mijlocașul își va încheia împrumutul în Gruia și va reveni în Arabia Saudită.

„Împrumutul meu se termină pe 30 mai. O să mă întorc în Arabia. Mai am contract încă un an. Sunt fericit că am câștigat aici”, a încheiat Mihai Bordeianu.

CFR Cluj, campioana României | Valentin Costache: „Am foame de trofee”

Valentin Costache, deși are numai 22 de ani, și-a trecut în cont al 4-lea titlu de campion. În plus, fostul jucător de la Dinamo are și două Supercupe. Costache a prins gustul trofeelor.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să o țin tot așa. Nu vreau să mă opresc aici. Am foame de trofee. Au fost multe momente foarte grele sezonul ăsta. Lumea ne-a criticat, că ceilalți sunt bătrâini. Eu văd în vestiar ce grup avem. Am trecut peste momente și asta a fost bine. Când eram mic nici nu visam la așa ceva. Aveam 14-15 ani și atunci realizezi ce vrei de la viață. Acum, 4 titluri…este incredibi”, a spus și Valentin Costache.

CFR Cluj a devenit campioana României

Andrei Burcă a marcat unicul gol al meciului de la Botoșani în minutul 53, datorită unei devieri norocoase. Arlauskis i-a salvat pe ardeleni în prelungiri, când a intervenit decisiv în fața lui Al Mawas. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, iar ardelenii au cucerit al 4-lea titlu la rând. Acesta este şi primul trofeu pentru Edi Iordănescu ca antrenor.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 15:20
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia! Verdictul medicilor după ce a ajuns de urgenţă la spital