Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Edi Iordănescu, în depresie după ce FCSB a fost umilită: „E greu să ne gândim la titlu!” Antrenorul îi cere transferuri de urgență lui Gigi Becali: „Doar cu talentul nu iei campionatul!” Critici pentru jucători

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 23:44 / Actualizat: 30 august 2021, 0:56

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Edi Iordănescu, în depresie după ce FCSB a fost umilită: „E greu să ne gândim la titlu! Antrenorul îi cere transferuri de urgență lui Gigi Becali: „Doar cu talentul nu iei campionatul! Critici pentru jucători

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • CFR Cluj – FCSB 4-1
  • Reacţia lui Edi Iordănescu, după umilinţa cu CFR Cluj

Antrenorul de la FCSB a cerut din nou transferuri pentru a putea visa la titlu şi a dat vina pe lispa de experienţă şi de maturitate pentru scorul dur din derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, în depresie după ce FCSB a fost umilită

Consider că a fost o partidă pierdută la un scor greu de digerat. Felicit adversarul, nu e întâmplător campioana României şi echipa care este detaşat pe locul I. Au arătat valoare, au arătat experienţă, au trecut şi peste toate problemele care au fost în ultima perioadă aici şi mă aşteptam la asta, pentru că eu cunosc grupul foarte bine.

Le cer suporterilor scuze în numele echipei, dar trebuie să înţeleagă toată lumea că asta este diferenţa în momentul de faţă, ăsta ne este statutul şi doar conştientizând nivelul la care suntem putem să reparăm lucrurile şi să creştem. E foarte greu să vorbim despre titlu atât timp cât arătăm atâta naivitate.

Reclamă

Dar greşeli foarte multe din partea noastră, aşa a fost la primul gol, aşa a fost şi la al doilea. Una peste alta, cred că a fost nedrept scorul de la pauză. În repriza a doua ne-am pierdut capul şi asta spune lipsă de maturitate, lipsă de experienţă„, a spus Edi Iordănescu după CFR Cluj – FCSB 4-1.

Edi Iordănescu mai are o bătaie de cap. Florin Tănase s-a accidentat şi a fost înlocuit în repriza a doua. „L-am pierdut şi pe Tănase, care avea glezna umflată la pauză, şi-a legat glezna şi a dorit foarte mult să intre, ca să dea un mesaj echipei. Au dispărut nişte jucători în ultima perioadă şi fără 3-4 jucători cu experienţă ne va fi foarte greu să ţinem nivelul. Am solicitat (n.r. – jucători noi) şi ştiu că se dă interesul în sensul ăsta. E nevoie să facem nişte eforturi, pentru că perioada este aproape de final şi altfel va fi foarte greu, ne vom bate să prindem play-off-ul„, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Edi Iordănescu plânge după Coman şi Moruţan

Edi Iordănescu nu se poate baza pe Florinel Coman. „Mbappe” se va opera după ce s-a accidentat în partida cu Sepsi şi va fi operat. Iordănescu l-a pierdut şi Moruţan, pe care Becali l-a vândut la Galatasaray.

A fost o lovitură pierderea celor doi jucători: Florinel şi Moruţan. Dacă vrem să ne batem pentru campionat trebuie să ne acoperim. Numai cu talent nu se poate. Keșeru este unul dintre cei care vin să ne ajute. Este un jucător puternic, avem nevoie de forță. Nu e suficient profilul de joc numai cu mingea, trebuie să poți câștiga și duelurile fizice. Echipa nu poate compensa, banca noastră astăzi a fost ca o grădiniță!„, a mai spus Edi Iordănescu.

CFR Cluj – FCSB 4-1. Campioana fără antrenor a umilit FCSB

CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei, s-a încheiat cu victoria la scor a ardelenilor, 4-1. Echipa roş-albastră a suferit o adevărată umilinţă. CFR Cluj a umilit-o pe FCSB în Gruia, scor 4-1. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 67, Deac a marcat cu un şut cu stângul, de la 21 de metri, după o pasă a lui Alibec. În minutul 73, Vlad l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila şi arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalty, care a fost transformat de Alibec.

În minutul 90, Ianis Stoica a marcat cu un şut din voleu, din şase metri, după o centrare a lui Oaidă, de pe partea dreaptă. După acest rezultat, CFR Cluj are 21 de puncte, numărul maxim posibil. FC Rapid, cu 16 puncte, ocupă locul al doilea, iar FC Botoşani, pe al treilea, cu 14 puncte. FCSB se află pe locul 7, cu nouă puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”