Închide meniul

CFR Cluj – FCSB se joacă cu casa închisă! Derby-ul pentru titlu e sold out cu 4 zile înainte. Campioana, ironizată de fani: „Noroc că vine FCSB că altfel jucați cu 200 de spectatori!”

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2022, 19:00

CFR Cluj – FCSB se joacă cu casa închisă! Derby-ul pentru titlu e sold out cu 4 zile înainte. Campioana, ironizată de fani: „Noroc că vine FCSB că altfel jucați cu 200 de spectatori!

CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru titlu în Liga 1

Octavian Popescu (FCSB), în duel cu Ciprian Deac (CFR Cluj) / Hepta

  • CFR Cluj – FCSB se joacă cu casa închisă
  • Derby-ul pentru titlu, sold out cu 4 zile înainte de meci

CFR Cluj – FCSB este capul de afiş al săptămânii în fotbalul românesc. Campioana României a anunţat că derby-ul pentru titlu este sold out cu 4 zile înainte. Confruntarea va avea loc pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, care are o capacitate de 22.198 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Universităţii Craiova în faţa celor de la CFR Cluj, scor 3-2, a aruncat în aer lupta la titlu. CFR Cluj poate intra sub o presiune imensă în a doua jumătate a play-off-ului. Dacă FCSB va câştiga derby-ul se va apropia la doar două puncte de lider la jumătatea play-off-ului.

CFR Cluj – FCSB se joacă cu casa închisă

Campioana României a anunţat că meciul este sold out. 40 lei (Tribuna 1), 35 lei (Tribuna 2) şi 20 lei (Peluză) au fost preţurile biletelor.

Reclamă

„CFR CLUJ – FCSB, CU CASA ÎNCHISĂ!

Toate biletele disponibile pentru meciul CFR Cluj – FCSB s-au epuizat. Vă mulțumim pentru interes! Ne vedem duminică pe stadion!”, a anunţat CFR Cluj.

Reclamă

În secţiunea de comentarii, suporterii roş-albaştrilor au ironizat-o pe CFR Cluj. „Noroc că vine FCSB că altfel jucați cu 200 de spectatori!”, a scris un fan, în timp ce altul a notat că „numai când vin ei (n.r. FCSB) faceți bani din bilete!”.

FCSB a ajuns la mâna ei în lupta la titlu

În acest moment, FCSB a ajuns la mâna ei în lupta la titlu. Dacă va câştiga toate meciurile, atunci echipa lui Toni Petrea va deveni campioană. În acest moment, CFR Cluj are 5 puncte peste FCSB.

Deşi speranţele la titlu au crescut, FCSB trebuie să fie atentă şi la locul 2. Universitatea Craiova s-a apropiat la doar un punct de FCSB şi aşteaptă orice pas greşit al echipei lui Petrea pentru a ataca poziţia a doua.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la centrul derby-ului CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit ce îl va întreba pe arbitrul de 37 de ani, la finalul meciului, dacă va lua decizii eronate.

Becali a avut cuvinte de laudă la adresa lui Istvan Kovacs, omul care va conduce la centru derby-ul CFR Cluj – FCSB, de duminică seară. Totuși, patronul „roș-albaștrilor” n-a ezitat să-i transmită și un avertisment arbitrului de 37 de ani.

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”