Închide meniul

CFR Cluj – Gaz Metan 2-1 | Andrei Burcă, după „remontada” reușită de campioana României. „Nu vreau să reproduc ce ne-a zis Dan Petrescu la pauză!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2021, 20:20

CFR Cluj – Gaz Metan 2-1 | Andrei Burcă, după „remontada reușită de campioana României. „Nu vreau să reproduc ce ne-a zis Dan Petrescu la pauză!

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

  • CFR Cluj – Gaz Metan 2-1
  • Reacția lui Andrei Burcă

Andrei Burcă a recunoscut că discursul lui Dan Petrescu de la pauză a fost decisiv. „Bursucul” si-a trezit elevii, iar CFR a ajuns la 10 victorii din 11 meciuri în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă: „Dan Petrescu a știut ce să ne zică în vestiar!”

„Nu vreau să reproduc ce s-a întâmplat la pauză, important e că a ştiut ce să ne zică pentru că am intrat altfel în repriza a doua. S-a văzut, am marcat la prima acţiune, după aia imediat am încercat să dăm golul victoriei şi am reuşit

Nu a fost o primă repriză reușită, ne-au dat gol, dar la vestiare ne-am mobilizat foarte bine și am reușit să câștigăm acest meci. Aș fi vrut sa avem 33 de puncte din 33 de puncte. Îmi doresc să câștig fiecare meci”, a spus Andrei Burcă, după CFR Cluj – Gaz Metan 2-1.

Reclamă

CFR Cluj – Gaz Metan 2-1

Yuri a deschis scorul pentru Gaz Metan încă din minutul 13. Fundașul lui Poenaru a reluat din alunecare, din interiorul careului, și l-a învins pe Bălgrădean, moment în care Dan Petrescu și-a pus mâinile în cap.

Totul s-a schimbat însă în repriza a doua. Petrila a adus egalarea pentru CFR în minutul 46, pentru ca tot el să paseze decisiv la golul de 2-1, reușit de Deac, în minutul 59.

Reclamă

S-a terminat 2-1 pentru CFR, care s-a distanțat la 9 puncte în fruntea Ligii 1. De cealaltă parte, Gaz Metan este pe locul al 14-lea.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat